You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Pozdrav! Zovem se Petar, 85to godište sam, rodom iz Trstenika i već nešto više od godinu dana živim u Kragujevcu. Moja mašina trenutno izgleda ovako Fiat Punto mk2a 1.2 8v 2001 godište
Poštovanje adminima ovoga foruma i njegovim članovima. Čitam ovaj forum već duže pa sam odlucio da se registriram prije par dana da imam i ja profil u slucaju da imam pitanje ili dva. Zovem se Tomislav imam 24 godine i dolazim iz Hrvatske. Htjeo sam se baš registrirati tu jer kao što rekoh, već duže čitam ovdje po forumu i neke od članova kao i da sam znam pošto sam se dosta načitao tema. Dobro sam se nasmijao ali i naučio dosta. Poštovanje još jednom
Pozdrav svima! Zovem se Mladen iz NS-a sam. Pridruzio se jer vidim da se dosta korisnih stvari moze procitati i razmjeniti iskustva sa drugim ljudima. Inace sam vlasnik Astre G 2.0 dti vec skoro dvije godine inace prvi auto u mom vlasnistvu.
Pozdrav svim forumasima. Moje ime je Dejan. Iz Beograda sam. Vlasnik Astre G sort 3v 2.0 DTI 2001god.
Auto je kupljen pre 2 nedelje u Valjevu, kod Dejana iz OpelShopa. Kupljen je sa oko 161000km. Za ove 2 nedelje sam presao oko 2000km.
Moji utisci o autu: odlican za magistralne puteve (3 i 4ta lepo povlace na 2500rpm), kvalitet unutrasnjsti je na ocekivanom nivou (nista na skipuce u voznji), pregledan, lep autic...
Pozdrav svima!
Zovem se Mladen i iz Lo sam. Vozim nekih 10ak auta, počev od SX-a pa do Imprezze, tako da ni za jednog ne mogu definitivno da se odlučim, pa sam došao ovde da mi pomognete!
ćao ja sam djuka oz novog knezevca
bio sam clan i ranije ali se nesto zabagovalo
pa me eto sa novim imenom
inače imam fiata cromu 89 2.0 ie i sa mukom se borim da je spasem prese
Pozdrav!
Zovem se Aleksandar i živim u Smederevskoj Palanci. Vozim Citroen AX. Na forum sam se prijavio kako bih "uhvatio" neki koristan savet i preporuku.
Pozdrav svima koliko Vas ima.
Moje ime je Dragan Stojićević, po zanimanju doktor medicine, specijalizant hirurgije i vatreni obožavalac četvorotočkaša.
Vlasnik sam punta, classic III 1.9JTD za sada, ali snimam insigniu i snimam...
Dok žena gleda novog fiću
Comment