prva prva
Novi forum-Sugestije, želje slušalaca!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
bezopasni je usao u matrix i klonira se. taman da se isprobaju ban alatke.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
napad klovnovaYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Comment
-
-
Ako je na starom forumu neko imao isti pojam za korisničko ime i lozinku neće moći da se loguje ovde, još uvek smo prilično liberalni sa zahtevima oko složenosti lozinke, ali ovo kad je isto nema gde da se isključi. Pa je potrebno da nam se obratite da ručno izmenimo, ako ima još neko takav, a bilo ih je.Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Originally posted by DraxNS View PostKo o čemu, baba o uštipcima, a ja o garažiHoće li i to vremenom biti dodato/prebačeno? Ili da vidim gde je stari forum pa da sebi izbekapujem spisak radova i troškova....
Ušao sam u garažu 5 puta od kad postoji ali sam proverio pre gašenja onog foruma da li to neko koristi uopšte
Naravno da koristi, Drax redovno.
Ne znam stvarno da li će biti garaže ali forum je još tamo i biće dugo vremena nedirnut tako da imaćeš podatke ovako ili onako
Comment
-
-
Comment
-
-
mali oglasi su sortirani po nazivu a trebalo bi pod datumu postavljanja.
moze li da se napravi knjiga utisaka o korisnicima?You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
-
Originally posted by Chubbs View Postmali oglasi su sortirani po nazivu a trebalo bi pod datumu postavljanja.
moze li da se napravi knjiga utisaka o korisnicima?
Za knjigu, može, isto sutra, napravićemo
Comment
-
-
Ne znam da li je do mog kompa ali kad napišem rečenicu, ubacim neki smajli pa ako posle toga pritisnem enter i ctrl+v nastaje haos jer mi obavezno uradi paste ispred rečenice. Glava me zabole malopre dok sam ubacio 2 linka jedan ispod drugog.
Comment
-
Comment