Jel ima ljudi koji pristupaju forumu s Apple racunara ili ipad/iphone-a? Kad sam se prvi put ulogovao na forum s ipada, pitao me je hocu li da instaliram Taptalk aplikaciju. Jel ima ineko iskustva s njom i kako radi na CBC-u?
Novi forum-Sugestije, želje slušalaca!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Lepo radi ali mi nije pregledno. Mozda je i stvar navike.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Ajde ko koristi mobilne telefone,stavio sam neku mobil temu da se proba. kako se posle izlazi iz nje, nemam pojmaJa sam back pa back pa ....
Edit....
Provalio samima na samom dnu svič na default style
Comment
-
-
Biće mesto za auto a rešićemo i "importovane"
Comment
-
-
sto ovo prvo?You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Comment
-
-
Originally posted by Chubbs View Poststo ovo prvo?
Evo tvoja poruka zauzima trećinu 23" ekrana, pa ti vidi koliko je to nepregledno kad se nakrca potpis, pa quote u potpisu, pa avatar od 150 pixli vertikalno pa smajli u potpisu pa tapatalk potpis...
Isto tako, dodajte quick edit, ima negde opcija..
Comment
-
-
ne primetih da je to bio do sada problem. elem, hermes ima citat u potpisu i stratos. sad cemo njih banovati i resiti problem, ko ce cackati opcije.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
-
Ma ok, ako do sad nisi primetio nećeš ni od sad, ja ti pišem iz iskustva s drugog foruma gde smo smanjili šta se može smanjiti (i imamo happydays za +5pix na avataru)
Užasava me količina bačenog prostora po ekranu (gde god, pogotovo gde idem često), za red teksta koji me zanima imam ostalih 300 koji ničemu ne služe, ako me razumeš
Comment
-
-
znam sta pricas ali sam emotivno vezan za ova moja 4 reda u potpisu i vera mi ne dozvoljava da ih izbirisem, zato ih branim. a inace te u popunosti razumemYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
Comment