editor ti snima ono sto pises. znas ono kad kliknes send pa se upuca i nista ne posalje a ti prepisao rat i mir. e sad imas save poziciju
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, root@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Ne dopada mi se što su linkovi (kvadratići) za sledeće stranice sa desne strane, skrolujem kroz nove teme i onda moram na dnu da prebacim skroz desno miša da bih došao do sledeće strane, bolje bi bilo da budu sa leve strane. Gadni su i prozorčići koji iskaču sa kratkim pregledom teme kad prelaziš mišem preko linkova, to sumnjam da nekom treba a strašno nervira dok se skroluje.
Da se po defaultu svima ukljuci full-fullova editor (za pisanje u temama,odgovori..), inace kako je sad postavljeno ,ne moze da se postave slike u porukama.
zahValjujem
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Editor kao default svakako, a ovi karakteristični vbulletin prozorčići za kratki pregled teme su meni super praktična stvar... E da, moze da se postavi slika
Malo je komplikovano kad se linkuje sa neta jer treba da se klikne na from url i da se tu "skine kvaka" sa Retrieve remote file and reference locally pa se onda paste-uje link do slike, trebalo bi da odmah otvori prozor sa http:// tagom da može da se paste-uje adresa, kao recimo popup za ubacivanje video linka.
The best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.
za sada samo ako kliknes na svoje ime, iznad avatara, zatim kliknes na cetvrtu opciju.
Hvala Chubbs, baš sam to hteo da pitam.
A pregled tema u kojima je član ostavljao poruke?
Ovo mi je bilo najkorisnije u starom izdanju foruma.
Naravno, posle šoka, nije sve tako loše, zapravo je i bolje. Ali ova mi opcija, veoma, veoma, veoma nedostaje.
Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment