Citroen Saxo VTS 1.6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • svarglic
    CBC Senator XXL
    • 30.10.2007
    • 396
    • Novi Sad
    • golf 4 TDI

Re: Citroen Saxo VTS 1.6 16V by Shonsy

kakve si amortizere uzeo u vitru?
    VTS
    Originally posted by QV lale
    Jos jedan....
    Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
    where real Saxomans live...

Comment

• skijash
      CBC Senator XXL
      • 07.09.2007
      • 1354
      • Beograd
      • wrx

Fabričke vts-ove. Na kolima su mu bili neki koje je remontovao onaj Bobo, koji su bili o-ča-jni.

Comment

• svarglic
        CBC Senator XXL
        • 30.10.2007
        • 396
        • Novi Sad
        • golf 4 TDI

a sto nije uzeo koni sport mala je razlika u ceni???
        imam ja kuci fabricke sto nije trazio dao bi mu nije morao kupovati
        VTS
        Originally posted by QV lale
        Jos jedan....
        Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
        where real Saxomans live...

Comment

• skijash
          CBC Senator XXL
          • 07.09.2007
          • 1354
          • Beograd
          • wrx

Hahah, pa kako da traži kad ne zna da imaš viška
          A i ovi su ipak novi. Za koni nije ni gledao, video da su ovi jeftini i uzeo.

Comment

• Marcus
            CBC Senator XXL
            • 19.10.2007
            • 631
            • Novi Beograd - B62

Ej bre komso, kakva je ono vandalska voznja bila veceras po kraju.... Da nisam malo brze krenuo sa semafora, onaj bmw bi video sta imam u gepeku

Video sam veceras kako ide saxoni... ide za sve pare... svaka cast

A evo i sad u povratku, jedna zajednicka slika ( ne obracaj paznju na devojku, to neka cigancica htela da se slika )

Comment

• shonsy
              CBC Senator XXL
              • 11.05.2007
              • 1391
              • London/Beograd
              • Honda CBR 125R

aha koji si paparazzo!
              Hvala ti puno na pohvalama, bas sam iskreno srecan kad i drugi hvale ono oko cega se trudim i volim!
              Al samo da znas, u saxoniju je bilo nas troje, a bmw samo sa vozacem. E sad da je i kod njega bilo vise ljudi, verovatno ne bi uticalo zbog bar 3.0 motora ali na mom 1.6 se oseca poprilicno. Tako da bi video on da sam bio sam! hehehehe to je najjace ludnica kao grom iz vedra neba. Kocim na crveno i vidim neki xenoni se probijaju do mesta pored mene, kad ono BMW E46 karavan, patosiran, crn ili teget, sa zatamnjenim staklima, e reko: Teodora drzi te sokove i sladolede (a mi nosili klopu iz meka) i ona kao: Ma drzim drzim, ja opet: Stegni stvarno dobro jer ide pun gas sad. Dejana cuti nista im nije jasno, al slusaju! I na zuto potop, oduvam ga naravno prvom, druga vidim krece da mi prilazi, i ja vec tu idem 100tku, a treba da kocim na drugo crveno, kad ono hop iza mene, pa desno posto se iz Omladinskih Brigada u Jurija Gagarina ulazi sa dve trake. I sad ja tu nisam nesto kocio savrseno jer mi puna kola kako devojaka tako i klope. hehe. Ali me otkine na kocenju, znaci prosao me strasno brzo i ukopao se u mestu. Nikada me niko na kocenju nije tako unistio! E reko, ekstra, nisi samo spolja sredjen, vec se radilo i ono sto treba. I sad reko, necu pun gas jer je semafor u sred krivine, pogotovu sto je on zadnji pogon pa ce da me ****tom pokupi i tu se zeznuh, lik ga potopi, benkica nije mrdnula, a ja ostadoh iza. I tu se izjurismo pun gas od te tacke do kraja ulice. Na neke semafore smo stali(gde nas uhvati crveno), pa je bilo lepog potezanja, ili me ceka pa krenemo leteci drugom, ma bas je bilo ekstra. Posle sam ga prestigao i tad dodjosmo do kraja ulice, on skrete desno ja levo i kraj. Bilo je dosta kasno, te nismo ugrozavali bezbednost ostalih ucesnika u saobracaju jer ih nije ni bilo.
              E sad, gde si ti tu bio majke ti?
              A sto se snimaka tice, samo da ih izrotiram i postavljam.

Comment

• Aki
                CBC Senator XXL
                • 04.08.2006
                • 1133
                • Beograd
                • Yugo 1603, Yugo 1301

Originally posted by skijash
                Fabričke vts-ove. Na kolima su mu bili neki koje je remontovao onaj Bobo, koji su bili o-ča-jni.
                Za te pare koliko kosta pepravljanje amortizera kod Bobo-a ne mozes ni fabricke da kupis, tako da oni nisu prvoklasni, ali i rade i vise nego dobro barem neki period. Ko je mudonja, neka se iskeshira pa neka kupi pravu stvar.
                "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
                - Lousie Smith

Comment

• skijash
                  CBC Senator XXL
                  • 07.09.2007
                  • 1354
                  • Beograd
                  • wrx

Nisu radili ni više nego dobro, ni manje nego dobro nego o-ča-jno
                  Skakutao mu je auto posle neravnine još neko vreme, ležao loše...
                  Koliko se sećam nisu ni oni bili jeftini, rekao bih da je mala razlika do fabričkih. Reći će rođa već koliko su.

Comment

• Aki
                    CBC Senator XXL
                    • 04.08.2006
                    • 1133
                    • Beograd
                    • Yugo 1603, Yugo 1301

U globalu, vazi pravilo kod njih da prepravljanje tj. kracenje/menjanje tvrdoce kosta ~ kao i fabricki nov set. A zavisi i od toga kako je taj, ko je bio kod njih da mu rade amorte, nastupio, odnosno da li je rekao - E brate, hocu da budem k'o Betmen, ovo ono, lou end slou! ...da li je skakao po krilu posle punjenja amortizera da proveri da li je to TO ili ti ga kamen kako je cuo da valja itd itd.
                    No dobro, Cannon = fabrika je majka.
                    "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
                    - Lousie Smith

Comment

• shonsy
                      CBC Senator XXL
                      • 11.05.2007
                      • 1391
                      • London/Beograd
                      • Honda CBR 125R

Fabrika je daleko od majke Aki, to sto imam temu ovde ne znaci da se slazem sa nekim kanonovcima i da nastavljam njihove ideale. Jednostavno sam rekao da hocu najtvrdje moguce, oni ga napunili, montirali, posle toga je auto drzao malo bolje nego pre, ali opet krs i na to mi Bobo rece kako ne moze nista vise da uradi jer su mi opruge mekane (kao tu je problem). A iste te Eibach-ove opruge ima skijas i auto mu 3X tvrdji. Pustio sam tako jer opet kazem nije bilo bas toliko lose, e a kad je proslo nekoliko meseci krenulo je da biva sve gore i gore, na kraju postade kao sto kaze Skijash ocajno, te resih da uzmem lepo original VTSove amortizere, koji sa ovim oprugama cine super stvar. Platio sam ih u Vitru 7500din. a kod Boba je tvrdo punjenje 50 eura. Tako da racunam da sam uradio pravu stvar.

Comment

• Aki
                        CBC Senator XXL
                        • 04.08.2006
                        • 1133
                        • Beograd
                        • Yugo 1603, Yugo 1301

Znaci novi amorti su jos ~50% cene od one koju das Bobo-u da ti ih napuni. Uvek bilo koliko para toliko muzike.
                        - Lousie Smith

Comment

• Marcus
                          CBC Senator XXL
                          • 19.10.2007
                          • 631
                          • Novi Beograd - B62

@Shonsy

Ma ja cekam zeleno na semaforu 62-61, kod mesare u pravcu novog bloka... neki jugo pored mene u srednjoj, a ja do shina... i snimim u retrovizoru dvojicu kako se trkaju, ti skreces u skroz desnu traku, a bmw u moju... bukvalno sam na crveno krenuo samo da bih mu dao fore izmedju mene i juga da uleti....

Ne znam sta se desavalo prethodnih kilometara, al si ga na toj deonici otkinuo

Trkacemo si mi ovih dana Samo da te opet vidim na ulici

Comment

• shonsy
                            CBC Senator XXL
                            • 11.05.2007
                            • 1391
                            • London/Beograd
                            • Honda CBR 125R

Ne mogu da se cimam vise, mucite se malo sta da vam radim. Jbg video converter upropasti rezoluciju slike i opet ne moze u movie maker-u da se ucita, kako bih izrotirao sliku da bude normalna.

Comment

• SAXO
                              CBC Senator
                              • 16.12.2007
                              • 251
                              • Meljak

U blesavo skroz
                              Sto ti svetli ovaj kluc i ove lampice?

Comment

• shonsy
                                CBC Senator XXL
                                • 11.05.2007
                                • 1391
                                • London/Beograd
                                • Honda CBR 125R

Check engine svetli zbog greske koju prijavljuje druga lambda sonda, a tice se katalizatora (koji sam izvadio). Akumulator lampica svetli zbog toga sto mi ne valja dzek na alternatoru, pa gubi kontakt i onda nekad svetli, a nekad ne, to moram da odsecem na nekom otpadu.
                                Malo je bezveze sto je naopacke slika ali sta da se radi. Vidi se koliko je blesav!

Comment

Working...
                                X