Citroen Saxo VTS 1.6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vocko
    CBC Senator XXL
    • 25.04.2005
    • 4556
    • nBGd

Kacim klipove cim ih prebacim sa telefona na komp... Inace video sam ti danas majku kako vozi Sexa

Comment

• S16
      CBC Član
      • 07.02.2008
      • 22
      • K-MiR

Ma koje bre smanjivanje dozivljaja po gradu.... Samo pun gas ...

Pazi, postoji velika mogucnost da si imao toliko konja i pre izduva, ja licno cu staviti supersprint granu cim skupim kes, i ako me svi uveravaju da necu dobiti nista...

Al nema veze, samo cepaj, vidim lepo ti ide... Sredi taj auto i da se svi lepo potrkamo...

pozz!!!

Team 6
      Team 6

Comment

• tenzo RS
        CBC Senator XXL
        • 01.11.2004
        • 309
        • Krusevac
        • Saab 9-3 TiD

Originally posted by zile
        pa problem je u tome sto imas 300 kubika vise od tog pezoa, takodje i jedno bregastu vise, posto je to grupa N, nema ni bregastu ni izduv ni kn, tacnije febricki auto sa naj minimalnijim prepravkama i ima samo 3-4 konja manje od tvog.
        konji se ne nalaze na ulici, veruj mi.
        ali posto ste ovde svi nadrkani, i naj pametniji a iskustvo u pravljenju automobila vam je 0,ne bih se vise raspravljao. pozz
        ...pa nije bas tako...imaju bregaste koje su daleko od serijskih...cuo si da na leru prebrajaju cilindre na svake 3 sec...odgovarajucu elektroniku koja prati tu bregastu a da ne pominjem sto nije tako jednostavno sklopiti taj motor da sve funkcionise sa minimalnim otporima...sve je to rezultat necijeg rada za koji ne mozes da kazes da je minimalan...i sam si rekao konji se ne dobijaju na ulici...a da imaju 95ks na tocku imaju...neki...
        8 i 300...u firungu !!!

trazis kvalitetan turbo servis za remont turbine?

Comment

• SAXO
          CBC Senator
          • 16.12.2007
          • 251
          • Meljak

Sta bi sa mojom maicom

Comment

• shonsy
            CBC Senator XXL
            • 11.05.2007
            • 1391
            • London/Beograd
            • Honda CBR 125R

@zile - "za sve sto kazem imam i dokaz, ne volim da pricam bajke." Naravno da treba tako, a sto onda pricas da pug 1.3 8V ima 120ks sa najminimalnijim doradama?! To ne da je bajka, nego je i jos veca izmisljotina!

@M-power - "Shonsy...lepo je imati grafikon. Iz prilozenog se vidi da je najbolje da ne teras u krajnje obrtaje vec saltas negde na 6800 i opet padas u podrucje max. snage i dobrog obrtnog momenta." To bih i ja rekao da je najbolje ali me zbunjuju neke stvari... Recimo kad se trkam sa skijashem, dobijam ga najvise bas na tom prelazu, jer on na 6k rpm mora da salta, a ja nastavim jos ~1200rpm i tu se odaljim. A sa druge strane jako je bitno i ko prvi udje u drugu... Tako da sam jos u mislima... E, da, video si i nagli pad snage kod Janica i onog drugog, tako da kad bih se povlacio sa njima, isto bih bio mnogo jaci u tim krajnim obrtajima i tu mi je neka sansa... Jbg, najpametnije je da menjam nacin voznje u zavisnosti od toga sa kim se trkam.

@mishio : Hvala na komplimentima za izgled saxa! Trudim se! Sto se problema sa kocenjem tice, resicu ga uskoro... menjam zadnje diskove i plocice i verovatno klesta cim su blokirala... Hehe nema veze sto nije Clio, niti sto se zalece i zanosi, problem je tehnicke prirode i zbog toga me najvise plasi. Da sam ja pogresio, znao bih i ne bih to vise tako radio, a ovako me zent svaki put kad treba jace da kocim! I jos samo da potvrdim da uzivanje koje pruza vts stvarno nema cenu!

@milanche - "mozda ima bolje sagorevanje od janicevog, al nije brzi sigurno!" Pa normalno da nisam brzi kad decko ima supersprint izduvnu granu, chip itd.

@StudentBGD - "Shonsy, samo napred sa autom, ali smanji malo dozivljaj po gradu." Sto to kazes, jesi li me video da jurcam negde ili predpostavljas?! I jos nesto... hoces da mi prodas felne iz avatara?

@Vocko - ajde bre komso...ti kao da rucno prebacujes?! Hehehe i sta kazes... vidi li se na koga "LuDo" vozim?!

@S16 - Hvala na lepim pohvalama i zeljama, a za trku samo zovi kad budes sredio sve! Pozz

@tenzo RS - "..pa nije bas tako...imaju bregaste koje su daleko od serijskih...cuo si da na leru prebrajaju cilindre na svake 3 sec...odgovarajucu elektroniku koja prati tu bregastu a da ne pominjem sto nije tako jednostavno sklopiti taj motor da sve funkcionise sa minimalnim otporima...sve je to rezultat necijeg rada za koji ne mozes da kazes da je minimalan...i sam si rekao konji se ne dobijaju na ulici...a da imaju 95ks na tocku imaju...neki.." u potpunosti se slazem sa tobom i jos bih dodao da imaju i taj K&N, do duse samo panel filter ali opet nije fabricki!

@SAXO - "Sta bi sa mojom maicom?" sta bi sa clanarinom?

Evo da zamuljam tablicu pa da postavim i ovde eMov snimak iz Bokijevog golfa, posto se svo vreme vidi i cuje sexo! Zasluzio je da se nadje i u "svojoj" temi!

Nisam zamuljao, tj. jesam na jednom i taj snimak je okacen ali se losije vidi... A evo skracenog snimka (izbacio sam par sekundi za vreme kojih su se fino videli brojevi) http://www.youtube.com/watch?v=9Bp6IE9lfsI Uh, vrh vrh vrh!

Comment

• M-power
              Moderator
              • 10.01.2005
              • 10060
              • Bg; Banovo Brdo
              • CorsaC, astra H,

Na merenju!

To date there has never been a faster car built for the public road and,
              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• SAXO
                CBC Senator
                • 16.12.2007
                • 251
                • Meljak

Cuje se ekstra

Comment

• bokinbg
                  CBC Član
                  • 18.08.2007
                  • 65
                  • Novi Beograd

666-999=Zlo-naopako... U stvari... 666-999=Shonsy-Vts...
                  Juce je proslo, sutra mozda nece doci, zivi danas, vozi brzo, hrani se lako...

Iiii zasto prave mirisljavi toalet papir...?

www.zastavafanclub.org

Comment

• shonsy
                    CBC Senator XXL
                    • 11.05.2007
                    • 1391
                    • London/Beograd
                    • Honda CBR 125R

hehehe hvala hvala! eMe - bravo za snimke, talentovan si ti mali!
                    @SAXO - kad cemo se videti da bacim pogled na tvoju zujalicu i da dobijes majcu?

Comment

• skijash
                      CBC Senator XXL
                      • 07.09.2007
                      • 1354
                      • Beograd
                      • wrx

Ne kaže se maica nego majca

Comment

• shonsy
                        CBC Senator XXL
                        • 11.05.2007
                        • 1391
                        • London/Beograd
                        • Honda CBR 125R

evo ga ovaj! Ma znam bre rodjo nego me zbunili... evo pogledaj moj post kad sam kacio slike sa majcama kako sam pisao... Nego, hocemo da damo i @SAXU jednu,a? U stvari, cekaj da prodje prvo pranje, pa da vidimo valja li il je samo za zid?!

Comment

• joxy
                          CBC Član
                          • 26.06.2007
                          • 88
                          • Novi Beograd

Ma ako je izdrzala 4 dana nosenja izdrzace i prvo pranje...

Comment

• shonsy
                            CBC Senator XXL
                            • 11.05.2007
                            • 1391
                            • London/Beograd
                            • Honda CBR 125R

Da znas!

Comment

• skijash
                              CBC Senator XXL
                              • 07.09.2007
                              • 1354
                              • Beograd
                              • wrx

Hm da, samo što od smrada ne otpadaju preslikači, a od vode i praška se dešava

Comment

• SoneTdi
                                CBC Član
                                • 06.02.2008
                                • 17
                                • Zvezdara

[Evo da zamuljam tablicu pa da postavim i ovde eMov snimak iz Bokijevog golfa, posto se svo vreme vidi i cuje sexo! Zasluzio je da se nadje i u "svojoj" temi!

Nisam zamuljao, tj. jesam na jednom i taj snimak je okacen ali se losije vidi... A evo skracenog snimka (izbacio sam par sekundi za vreme kojih su se fino videli brojevi) http://www.youtube.com/watch?v=9Bp6IE9lfsI Uh, vrh vrh vrh!
                                [/quJ

Jel je Boki davao gas na ovom snimku ili nije????
                                Zivi i pusti druge da zive

Comment

Working...
                                X