ovo 600e opste nije mnogo za ove tockove, da ne kazem da je dzabe jer je ipak 6 glavica u pitanju ali stvarno nije mnogo, jos promer za saxa... skijashe, skokni do LAVauto vidi kolko su tamo.
ne verujem da ce naci jeftinije od 4oo eura, bez guma. cena je korektna, samo sto kod nas te pare tesko da ce dobiti za 15-ice! mada moje misljenje je, da bi najbolje, i jedino stajala na crnom saxu!
@skijashu sta ce tebi, kad ti imas extra tockove?!
Ceo dan sam bio nesto smoren i evo samo saxony moze da mi nabaci ovakav osmeh!
hehehe
Konacno da i ja nekog oderem!
Vracam se iz Sremcice Obrenovackim i zalepi mi se pug 307, ja normalno pun gas, a normalno i on! Nikada u zivotu nisam prosao pun gas trecom tamo izmedju ade i sajma kad ide dole pa gore - prolaz ispod nadvoznjaka. I na semaforu lik otvara prozor, pita sta je to 1.6? Ja reko da 16V. On se smeje i kao lepo ide. Sto volim kad mi to kazu sa nekom dozom podhebavanja, nije onako iskreno... nebitno... pitam ja njega sta ima pod haubom, a on rece 2.0 16V 136konja. Reko lepo, aj da te vidim i pitah ga gde ide, on kaze gde hoces. hehehehe ludak. I tako nastavismo pun gas kroz saobracaj samo snajderski do ulivanja na gazelu, pa i tamo pun gas druga obilazim u krivini nekog taksistu, i nastavljamo auto-put pun do pete i furamo pun gas kao dva mongoloida makazice na auto-putu. Islkjucim se kod Genexa i odemo do Vuka. Reko da svratimo na Bezaniju da nas pusti par puta, a i da vidi kako stoji sa pugom. hehehe koje ludilo, bas odavno nisam tako divljao sa nekim. Ne kazem da treba tako, ali mi je opasno prijalo!
I odemo na Bezaniju, prvo povlacenje pug i ja. Iskocim mu prvom za duzinu, druga oderem, treca i ceetvrta zadrzimo rastojanje i dobijem ga za neke 2-3 duzine... Jaaaooj sto mi je bilo leepoo... h
On bio sa devojkom u kolima. Ode sa Vukom i normalno Vuk ga sastavi. Kaze ajde opet sa mnom ali bez devojke. Stanemo mi, ista situacija, lako ga dobijem za 2-3 duzine. E sad, meni je auto bez muzike i zadnjih sedista, a on vozi na gumi 205/45 R17. Tako da je verovatno u tome fora... Pomislih da ne zna auto ali rece da ga ima vec godinu dana i da salta na nekih 6800 rpm. jbm li ga...
Dakle sve u svemu ja sam prezadovoljan kako ide maleni! Da tako lako sastavim 307icu 2.0 16V, ona je sa troje vrata ne znam koliko je teska?! Ima li neko iskustva sa njom ili protiv nje?
Mada me Vuk jos uvek muci i ako je vratio sedista. Sram ga bilo!
Kad krenemo lepo, svaki put mu iskocim prvom, druga mi je isto za nijansu jaca, onda treca mozda maaaalo na njegovoj strani ali neprimetno i kako presaltamo u cetvrtu tako njegov stize, prestize i odlazi, jbm li mu lebac krvavi! Neverovatno koliko mu je jaca cetvrta od moje... E sad koliku ja prednost ostvarim u startu od nje zavisi koliko ce me dobiti na kraju, veceras me je najmanje dobio za haubu samo, a najvise za 2 duzine. U svakom slucaju kako god da krenem do trece je u glavnom moj, a posle toga kud koji mili moji!
Napokon sam sredio onaj plasticni rub sto mi se prepolovio kad smo se vracali iz Vrbasa, mora da je zbog toga poblesavio - dobio na aerodinamici!
Jel da?! I jos na 17icama... pa da to je onda. Al opet mi je bilo lepo! hehehe Cudi me, to bi trebalo da je isti motor kao u 206ici GTI... 2.0 16V 136konja, jedino ako im je menjac drugi i ako je 307 mnogo tezi od 206ice... U svakom slucaju ne ide lepo cim sam ga tako lako dobio!
ne znam razlog zasto ne ide kao u 206, mada mislim da nije tezina jel ipak nije velika razlika, a znam da sam i sam bio iznenadjen kako lose ide, vozio sam cesto jedan, a i od drugih ljudi sam cuo iste zamerke vezano za taj motor u 307.
Comment