Fala narode, trudim se da ga sredim po nekim mojim zeljama i ukusu. Drago mi je da se to i vama svidja Najveca prepreka mi je budzet koji je skroman, pa moram da pravim kompromise i da se dovijam na svakakve nacine. Takodje jedan od vecih problema na koji sam naisao je nemogucnost da se kod nas nadje vecina stvari koje bih zeleo da stavim.
Volim automobile, volim lepe i sredjene automobile. Punta sam kupio ne zato sto je jeftin, vec zato sto mi se taj auto neverovatno svidja od prvog trenutka kad sam ga video. Najvaznije je moja zelja i volja da sredjujem auto, posto volim da se igram i majstorisem i tako sredjujem i ulepsavam stvari iz svog okruzenja.
Mali offtopic, ali ima veze sa celom pricom - Ovde mozete da vidite sta sam radio pre nekoliko godina dok jos nisam imao auto koji bih sredjivao :
Modovao si kucista ..i zanimao si se oko hardware-a..pa lepo..
Eto i ja sam tako poceo..prvo se "zaludjivao" kopjuterima, performansama..ovo ono ...sad prelazim i na automobile Tako to ide..hehe
Bravo chikavili, jedva cekam da vidim jos koju sliku.
Moram da priznam da si mi dao par ideja kada ja uskoro dodjem do jednog malog punta (ili stila) jtd-a , naravno, sve zaiviseci od posla ili budzeta (sto nas narod kaze: kol'ki jorgan tol'ko se i noge pruzaju )
Comment