Posto je budzet presusio, xenoni ce malo pricekati, a u medjuvremenu cu morati da se zadovoljim Nightbreakerima. Samo cekam adekvatnu priliku da vidim ima li i koliko boljitka
Stavio i ja pre neki dan na oba svetla nightbreaker+u pozicije cool blue ubodne isto od Osrama,tako da mi sad pozicija sija belo,a ne iritirajuće žuto.Mislim da su za nekih 10-15% jače o prethodnih Narvinih,probaj,mislim da se nećeš pokajati.Kupio u Metrou,H1 su oko 550 din kom.,a male ubodne su oko 230 din obe,tako da do xenona će ti ove biti ok za neki prelazni period. Piši utiske kad ih ugradiš,mislim da će na Puntu mnogo bolje da "legnu",zbog njegovih farova.
I ja sam nightbreakere uzeo u metrou. H1 su 513 dinara komad. Veceras sam ih ubacio, ali cekam pravu priliku da bi preneo utiske, a to je kisa + mrak, posto u toj situaciji sa obicnim H1 nista nisam video vise od 5 metara ispred auta.
Glossy crna, Oracal, mislim da joj je oznaka 641, ali nisam 100% siguran. Nema problema, samo odes u Difol i kazes im za sta ti treba
Mislim da sam to negde vec pominjao, postoje 2 vrste folija i razlika je samo u garanciji (mislim 3 i 7 godina) i ceni. Medjutim, lik iz Difol-a mi je rekao da uzmem jeftiniju, posto u principu ni nema neke bas bitne razlike.
Comment