CORRADO 1.8 16V Turbo 2XX hp . . .
Collapse
X
-
nemanjin auto (made in jainci)... zar ne bese da si ovog drao sa G60 ili sam ja nesto pobrkao... doduse to kad sam procito ostao sam u zbunu posto znam kako ovo cudo ide.
sta si uradio sa starim?deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
E da poshto si ga sad ti uzeo da znash da ce da bude ozbiljnog prepisivanja
Samo nemoj da ga utopish u narednih godinu dana!
E da i proveri malo motor poshto mi reche da mu cruka ulje an nekoliko mesta,a i vidi se da je mokar.Nije nishta kritichno al valja proveriti.E da i turbinu prekontrolishi u kakvom je stanju.
A Igor ce vec da se ubaci da objasni shta je naopachke stavljeno na autu poshto se ja ne secam
Comment
-
-
ovog momenta sam stigao iz Austrije.
Moj mnogo brze puni u nizim obrtajina tj.do 3000,ja sam ga ranije kad smo se trkali ostavljao za nekoliko automobila,al ovaj nije izgleda imao herca da ga stisne!
stavio mu je amortizere og VR6 pa je visok kao dzip i jako nestabilan,unutra nije bas ocuvan ni blizu mog!
ima negde papir sto su ga vozili na dino 255 ili 245 konjica nisam saiguran,a i ne znam da li na tocku ili na radilici,valjda ce uspeti da ga nadje pa cu ga skenirati!
e sad malo o motoru,blok G60,kompjuter G60,dizne G60,turbina audi S2 duva 0,9 u samoj blokadi 1,kaze da moze jos da je odvrne,klipovi takodje S2,interkuler valjda od Golf 2 Rally,menjac golf 4 TDI,chip blokada na 7200,to je odprilike to ima klimu,nove gume,siber koji radi samo na gore,podizaci,pop off,izbusio mu diskove,ABS radi...
hocu da se probam s nekim ako zeli,cisto da vidimo sta i kako?
za moj sam dobio 5500 i rekao mi je da ga odvezem kod majstora da ga pretrese i promeni sve sto nevalja i uprincipu da ga sredim kako sam ja hteo,sto znaci da ce ici u kamewleon boju i jos stosta...
Comment
-
-
Originally posted by KanarinacAli ovaj setup motora nece izdrzhati.Tj sa ovim klipvima i klipnjachama ne bi ishao preko 300ks.Nek samo sredi to curkanje i nek se vozi.
btw, taj auto je imao mnogo lepe 17'' felne pa ih je nemanja skinuo jer je bio mnogo tvrd. kaze da nije mogo nikako da vozi preko 100 oce zeludac da mu iskoci na nos.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
Comment