Pitao sam tog sto vozi on je rekao 140konja...nema veze...i da ima 125konja...opet ima 30 konja vise od mene, laksi je...ma ajde...moj iroc ide kao zverka za 95 konja...nego gde si ti bio? Jel si cuo od napred kako mi peva iz motora sada, sada imam malo lepsi zvuk...
A ni ti sa tvojih 135konja mi neces puno bezati...tu sam ti negde...
Ima 130 konja, tj. motor sa dve bregaste. pa dobio sam te za dve tri duzine, posto je posle smor trkati se sa samim sobom, pa je normalno da pustim gas nakon 300, 400 metara. A i nisam hteo da te osramotim
Sve u svemu, bilo je zabavno, prava priprema za Vrbas.
Pa Vrbas je legalan drag, tako da nije problem o tome pricati. A ljudi koji pominju ulice gde se ovo odigravalo, ne znaju sta se desavalo prosle godine.
Urose, jel tvoj Stilo ima 115ks ili 150ks...ne razumem...svaki put kazes drugacije...nije valjda da svaki put ubacujes drugi motor... ...salim se...moj scirocco za 95 konjica ide super...a iskreno i ja ****** nasao da se trkam na uzbrdici sa tobom...potegnucemo se mi jos malo samo na ravnom...a sto se tice corrada...sa njim nemas ama bas nikakve sanse...ni uzbrdo ni nizbrdo... ...
Marinac...ne bezis mi puno uopste...a sledeci put cemo i da snimimo pa da pokazemo svetu...raliku izmedju Vw 95konja i hondinih 130konja...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Opaaa znaci ipak vas dobio zeldi, a?! Eeee moje benzinjare, nasta smo spali...
Danas sretoh kartera i rece mi da je dobio kosarkasa pre cipovanja, a posle mu ovaj bezi i to dosta... tako da ce biti veoma cupavo... jao zeldi zeldi sta radis...
Comment