Prošle godine pri jednom putu do Ljubljane padala je ledena kiša (mislim da ima i jedna slika auta unazad u thread-u). Upadne mi voda u svetlo od tablice i napravi kratak spoj i polude mi svetla pozadi. Oteram ja auto kod mog mehaničara, on provali da mi se umalo upalila i instalacija od pumpe za benzin (!!), zameni izgoreli deo žice (koji je tada video) i sve je radilo normalno.. ..do pre neki dan. Auto je prvo počeo da pali na kontrolnoj tabli svetlo da je uključena maglenka, a potom da daje kontakt kad su upaljena sva 4 žmigavca. Da pali poziciju čim se da kontakt itd. Odem u Tojota servis u prošli petak i ljudi pojma nisu imali kako to da srede, kažu oni meni - nađi nekog električara (napominjem da sam ih pitao telefonom pre nego što sam krenuo da li imaju električara u servisu ). Odem rezignirano kod svog majstora koji ima nekog svog lika, auto stajao ceo ponedeljak kod njega - okrenem telefonom i eto radosne informacije: nisu još ništa pronašli. Juče ih pozovem negde oko jedan, već spreman da dođem po auto i da tražim nekog petog, kad.. 'Evo rasturili smo ceo auto, povadili smo sedišta, tapacirung i ostalo, izgorela je žica i počela da pali žice oko nje, sve mora da se skine, rasturi, zameni, spakuje i da se vrati enterijer'.
Dakle ispostavilo se da je prošle godine samo deo nagorele žice zamenjen i da je još tad trebalo razmotati sve, ali se ipak (ako izuzmemo malo dima oko kablova) ipak sve dobro završilo, a auto će, nadam se, biti gotov ili večeras ili sutra pre podne.
Iz priloženog se vidi da sam odustao od CA18 turbo kombinacije (zasad ), prelazim toliko kilometara da bi razlika u potrošnji bila dovoljna da kupim još jedan auto.
Za GZE/GTE varijantu treba još cirka 2k evra za klipnjače,VEMS i čuda, možda ako ga ne prodam kad budem uzimao sledeći auto za par godina.
Meni je pre nekih 6-7 godina zahuljala magla belog dima oko unutrasnjeg svetla u autu dok je elektricar pokusavao da mi pronadje sta cucla akumulator preko noci...
Toliko sam se odsekao da dok je on potrcao da uzme kljuz za klemu, ja sam vec izcupao masu sa skoljke, toliko sam povukao da je bilo ili sece prste ili ga negde kidam...
Bash tako. Sa ovog motora se skida glava i stavlja se bigport glava sa mog postojeceg, blok se razbushuje, ubacuju se klipovi sa ae92 i eto radosti. Usput taman apgrejdujem i lamelu. Takav hibrid se naziva 7age, kao shto kilson vec reche.
Fi je 50mm, a oba lonca su protočna. Srednji se još uz to i polako raspada, ali ne bix da ga menjam dok ne završim poslove sa motorom, pošto ću tad morati da preusmeravam izduv..
Comment