pitacu ga kad se vrati kod njega je broj od tog lika , zovem ga ali se ne javlja , ko zna sta on radi , kad se vrati oma ti javljam broj telefona pa se ti sa njim sve dogovori sta kako i koliko ...
Lancia Delta HF Integrale
Collapse
X
-
jooj to care moj....vjeruj mi da se ganjam sa nekoliko tipova sto su mi obecali to i svako mi kaze u redu je sve je sredjeno....i onda se ne javljaju....ajd molim te sto prije mi to vidi...moolim te........i jesu li to farovi od integrale ili EVO....sto ti spominjes sad
Comment
-
-
Nema ona cenu...
Nije udaren nego nije dobro podesena jer mi je bilo ono samo da je isteram iz garaze i provozam tada ...
Auto nigde nije udaran i limarijski je ekstra...odnosno suvozaceva vratabi trebala da se promene jer su krenula dole da rdjaju i malo geoek sa donje unutrasnje strane ...
Comment
-
-
Uh matori extra si je sredio - pogotovo ako je to ona shto je bila u NS.
Samo laganica i strpljivo.
Respekt 100%
Comment
-
-
Originally posted by kilsonUh matori extra si je sredio - pogotovo ako je to ona shto je bila u NS.
Samo laganica i strpljivo.
Respekt 100%
pa sad je manje vise odradjena , moze se reci na brzaka , ne bukvalno ali opet tako je cisto da se sredi ono sto mora , kad bude para ici ce laganica i sa ljubavlju ...
pa za jedan dan smo je bukvalno osmirglali sredili i ofarbali
digo mi se ***** u 2 ujutru pitao brata on rekao da ce ustati ranije ja se vratio sa posla skoro bila gotova ofarbao je itd ... i s obzirom da smo je tako odradili EKSTRA je ispalo ...
Comment
-
-
sto da nas nerviras ?
pa ne bih voleo da imam kesa odma da kupim evoluciju u takvom stanju i to je to ... gde je tu uzivanje osim u voznji ... ovako prvo integrale , pa ovo pa ono sve laganica , mnogo je zanimljivije i bolje zar ne?!
takva kola se rade sa ogromnim zadovoljstvom...cimao sam se kao majmun dok sam izvadio motor a pogotovo posle menjac,a nisam cak ni bacio kljuc...dok obicno oteram sve u qrac polupam sve zivo itd ...
Comment
-
-
Odlichan auto, dobro ochuvan primerak, na sve to josh i harizma i nasledje koje nosi...
Svaka chast na izboru... Zhelim ti puno trouble-free kilometara sa njom...
Comment
-
Comment