Novi vlasnik Đuđaro 156-ice (i novi član foruma)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nidza
    CBC Senator XXL
    • 16.04.2008
    • 496
    • nbgd

Na Stilu pamti gde si stao i tu nastavi, sem ponekad kad se zbaguje. Kapiram da nije do xcarlink nego do uređaja u kolima.

Italijani su to, 'de to može da radi kako treba. Isto kao i kad dohvatiš prelepu žensku, to mora da bude puno bagova.
    Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• igorkrnic
      CBC Senator XXL
      • 02.12.2007
      • 572
      • Kikinda

Ma treba da uradi ono sto sam mu ja rekao, meni se CD gasio sa kontaktom dok nisam to prepodesio
      Al izgleda redje cita forum

Comment

• chiki
        CBC Veteran
        • 19.04.2006
        • 158
        • Beograd

Originally posted by byMaX
        Samo da javim da sam ugradio Xcarlink audio plejer u kola.
        Radi kao šaržer i zvuk je dobar, ali ima blagi šum koga nema kada se sluša CD. Pri većoj brzini i ako je iole pojačana muzika, šum se ne čuje...
        Javi se ako zelis da probamo drugi uredjaj na tvom autu. Nisam imao ni jednu reklamaciju vezanu za sum.

Originally posted by byMaX
        Mane su i te što nema play i stop nego automatski pušta prvu pesmu prvog foldera. Play i stop se mogu nadomestiti mute tasterom jer on pauzira pesmu, ali najiritantnije je to što se plejer resetuje pri davanju kontakta u bravi tj. ne pamti poslednju slušanu numeru. Takođe, velika mana je što nema premotavanja kroz numere. Idete od početka i nema slušanja najboljeg dela pesme ... treća velika mana je to što ne čita ID tagove.
        Da, za stop se koristi mute taster. Kod Stila se player ne resetuje vec nastavlja od poslednje slusane pesme. U dokumentaciji stoji isto tako.
        ID tag je ogranicenje samog radio/cd uredjaja jer ne moze da prikaze ID tag.
        I još jedna, manja mana je što ne možete podesiti bass i treble za zvuk, pa je sva sreća što je extra dobro kalibrisan (bas nije prejak, ali nije ni slab). Međutim, predefinisani ekvilajzer profili (Rock, Classic, Pop, Voice itd.) - rade!
        Xcarlink je zamisljen kao simulator CD sanzera pa ima sve osobine i ogranicenja CD sanzera.
        AR 159 1.8 TBI
        C3 1.4i GNV

Comment

• byMaX
          CBC Član
          • 29.07.2008
          • 72
          • Beograd

Originally posted by igorkrnic
          A jesi probao da ides u menu cd-playera i imas tamo "Ignition Time" i stavi to na 20.

Ja kad sam to podesio vise mi se cd ne gasi kad ugasim kontakt, vec se sam ugasi posle 20 min ako auto ne radi ili ako ga ja sam ugasim.
          Verujem da ce se to odraztii i na mp3 player s obzirom da je isti prikljucen na cd player
          Hvala, probaću to, kapiram da će funkcionisati. Inače, nema pravila, ali kada stavim "mute" pre nego što ugasim kola, onda se u 80% slučajeva seti gde je stao i kreće od sredine pesme (osim što ne zna koliko je sekundi već prošlo, nego ponovo broji od nule, ali to su sve sitnice).

Originally posted by nidza
          Na Stilu pamti gde si stao i tu nastavi, sem ponekad kad se zbaguje. Kapiram da nije do xcarlink nego do uređaja u kolima.

Italijani su to, 'de to može da radi kako treba. Isto kao i kad dohvatiš prelepu žensku, to mora da bude puno bagova.
          Word! Kad je predobra riba bila normalna

Originally posted by chiki
          Javi se ako zelis da probamo drugi uredjaj na tvom autu. Nisam imao ni jednu reklamaciju vezanu za sum.
          Ajde, možemo, malo stvarno zuji, nije preterano strašno, ali da zuji, zuji i baš se čuje. Tripujem se da je do zaprljanog kabla, tamo kad smo otvorili ono, možda je trebalo da očistimo kontakte, ko zna...
          www.benchmark.co.yu/forum
          Benchmark Hardware Community

Comment

• byMaX
            CBC Član
            • 29.07.2008
            • 72
            • Beograd

p.s.

i da vam dam "update" o Alfici...

treba da proverim da li se zagreva (ide do 110 stepeni, mada to je bio onaj suludi dan kada je bilo 40 stepeni, a ja sam vozio pola dana po gradu, sve oko 30-40 kroz gužvu... i od tada je krenuo da se regularno zagreva do 110 stepeni, a pre toga nije prelazio 90). Ako mislite da treba neko da ga pogleda, gde da odem?

drugo - ostavljam ga kod autolimara (ima gore ona linijica koja se vidi na vratima, pa ću to da sredim - košta me oko 160-170 evra, peglanje i farbanje oba desna vrata, kaže da će da izgleda kao da sam kupio nova, pošto su ogrebotine jako male). Srediće i par nekih sitnica napred, od kamenčića...

i to je to, onda će biti tiptop... (mada me malo brine ovo zagrevanje).

p.s.s kog majstora preporučujete, teritorija BG/Zemun...? I jel to sme ovde, ili mora na private?

Comment

• chiki
              CBC Veteran
              • 19.04.2006
              • 158
              • Beograd

Originally posted by mitrowsky
              Max, ako ti treba društvo za odlazak u lov na felne zovi
              Ja po otpadima odavno ne idem sam... opasno bre.
              E ljudi koje su dimentije tih felni na alfi?
              Svidjaju mi se takve za Stila ali opet imaju taj alfa znak
              AR 159 1.8 TBI
              C3 1.4i GNV

Comment

• nidza
                CBC Senator XXL
                • 16.04.2008
                • 496
                • nbgd

5 šrafova imaju aktuelne Alfe.

Comment

• chiki
                  CBC Veteran
                  • 19.04.2006
                  • 158
                  • Beograd

Originally posted by nidza
                  5 šrafova imaju aktuelne Alfe.
                  Bedak,sivdjaju mi se takve flene visekrake tj kao moje rotkapne na Stilu. Video sam na mercedesu i sad na alafi. Mislim da imaju i za Fiat Bravo i Grande Punto...
                  AR 159 1.8 TBI
                  C3 1.4i GNV

Comment

• byMaX
                    CBC Član
                    • 29.07.2008
                    • 72
                    • Beograd

Još sam hteo da pitam da li je mnogo za ispravljanje dve ogrebotine koje gore vidite na slikama i ponovno farbanje dvoja vrata (kompletno) - 180 do 200 evra?? Rečeno mi je da će izgledati kao da sam kupio nova

Comment

• igorkrnic
                      CBC Senator XXL
                      • 02.12.2007
                      • 572
                      • Kikinda

ako ce ti farbati cela vrata i ako bude izgledalo kao novo onda i nije puno
                      ja sam doduse na staroj alfi platio farbanje oboje vrata i zadnjeg krila 150 eur ali nije izgledalo kao novo

Comment

• byMaX
                        CBC Član
                        • 29.07.2008
                        • 72
                        • Beograd

Kažu da će farbati čitava dvoja vrata... ispraviti, šmirglati, mali onaj deo gitovati i farbati u komori. Ja neću biti tu, ali kapiram da će raditi kao što je rekao.

Comment

• nidza
                          CBC Senator XXL
                          • 16.04.2008
                          • 496
                          • nbgd

Zašto da ne, viđao sam neverovatno dobro urađene automobile kod nekih ljudi, da ne poveruješ da je taj auto ikad bio čuknut.

Comment

• byMaX
                            CBC Član
                            • 29.07.2008
                            • 72
                            • Beograd

videćemo sve u utorak

Comment

• byMaX
                              CBC Član
                              • 29.07.2008
                              • 72
                              • Beograd

Igore, gde si nabavio izduvnik za auspooh? i koliko je para?

Comment

• igorkrnic
                                CBC Senator XXL
                                • 02.12.2007
                                • 572
                                • Kikinda

Ima jedna prodavnica auto kozmetike poprilicno opremljena "matrix" nesto tako zaboravih o.O, kad se ide od sajma pa odmah gore na nadvoznjak pre ade
                                oko 1400 din je ovaj bio mada ima jedno 30 modela i do 3500 din

Comment

Working...
                                X