Imaš u Kirovljevoj u Auto Sportu na Banovom brdu,mislim i da je Igor mislio na to.
Novi vlasnik Đuđaro 156-ice (i novi član foruma)
Collapse
X
-
Hvala, znam tačno gde je ta radnja. Dakle, to je samo nastavak, ja sam mislio da ti menjaju ceo zadnji lonac...www.benchmark.co.yu/forum
Benchmark Hardware Community
Comment
-
-
za sat-dva idem da ga pokupim od limarasad je tip top, kao da je tek kupljen
www.benchmark.co.yu/forum
Comment
-
-
Extra je ljudi, sad je stvarno perfektan! Baš sam prezadovoljan. Ako nekome treba preporuka za limara i farbara, slobodno neka cima!www.benchmark.co.yu/forum
Comment
-
-
Aca, 064 2164534
sad smo već cool, tako da ono... možete da se pozovete na mene!
inače, uradio sam "chip tuning", tj. promenio mape iliti flashovao firmware, kako hoćete već. Razlika je drastična, auto je poleteo i veća je razlika u odnosu na stock jtd sa 115 konja i ovo sada (oko 145 konja), nego u odnosu na JTD u stilu (80 konja) i stock Alfe (potpisujem). Preporučujem svima, mada opet, ne znam koliko će mi brzo riknuti turbina zbog ovoga...www.benchmark.co.yu/forum
Comment
-
-
-
e bravo za chip, isto sam i ja davno uradio tako da znam tacno kako ti je
@prethodni komentar - Ne valja bez turbineeto pre neki dan vracam se iz bg i nakaci mi se lik sa hondom acord 2.0i kad sam shvatio da me izaziva reko de da se provozam malo i pratio sam ga zalepljen iza njega dok nismo naisli na kamion i kad se otvorilo da se obidje kamion, on da gas a ja se zamalo zakucam u njega kad sam ga ja dao i kad se lik pomerio ja ga pre****o i daleko ostavio u retrovizoru i do zrenjanina ga bogami nisam video, mozda je krenuo za pancevo
Comment
-
-
^ Pa normalno da si se zamalo zakucao u njega kad pri 2000-3000 rpm 1.9 turbo zeldi ima veci obrtni momenat od 2.0 atmo benzinca.
I onda si ga obisao, jer covek nije hteo da razvlaci Accorda do 6000 rpm, a da je to uradio, pretpostavljas sta bi bilo
Jednostavno, Accord 2.0 155KS je brzi auto od Alfe 156 1.9 JTD 115KS sa sve chipom na 148KS. Alfa ce povuci bolje zbog veceg torque, ali ce Honda da salta na 6K rpm i ubrzo ce sustici, a zatim i prestici Alfu.
Alfa: http://www.digitaltuning.ch/prodotti_dett.php?id=44
Accord: http://www.digitaltuning.ch/prodotti_dett.php?id=1020Vozio sam Elantru, a sad vozim Stila, koji sam ja shmeker majko moja mila.
Comment
-
-
Tako je, do prve krivine. Meni nikad nisu bila zanimljiva ta potezanja na ravnom, mnogo mi je lepše kad posmatram auto kao kompletan sklop performansi, a ne po tome što ima jednu ili dve dobre ili čak briljantne karakteristike.Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
Comment
-
-
hehe znao sam da ce se neko popaliti
Ne kazem ja da alfa 1.9jtd cipovana ide bolje od te honde, to sam se samo malo salio na onaj komentar od vlasnika honde
E sad ova honda acord je bila ona 1998 sa 105KS ako se ne varam i ne znam sta je hteo vozac, ali pratio je on mene dosta (isao je i preko 160) dugo ali izgleda nije istrajao da vozi PO KRIVINAMA 180 pa sam ga izgubio
Mislim da onaj ko nije vozio alfu ne trba da prica kako lezi u krivinama
Nego aj na stranu karakteristike mene interesuje jedna stvar...mnogi porede benzince i turbo dizele i kazu da dizel povuce 2000-3000 i da ga benzinac stize, ali brate ok ja u drugu ne mogu ni da uhvatim asfalt osim ako nije hrapav, onda ubacim u trecu i opet vuce ko lud, onda mene onaj krene da stize, ja ubacim u 4. i opet vuce i ostavim onog i tako do 200 i ko zna kolko, tako da mislim da su te prioce mrtva trka, i jedan i drugi idu ludo, i podjednako dobro osim sto dizeli mogu da se voze na oko 2000 i da se putuje 110 sa 4.5l potrosnjom iliti max 6 u gradu sto je po meni bolje
al boze moj, svako ima svoju pricu
Narocito ne treba porediti razlicite marke automobila jer svakome njegova marka udje u krv
Rezime je da ja savrsneo dobro znam kako uziva bymax sad kad je cipovao makinu.
Comment
-
Comment