Citroen BX 16V

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • QV lale
    CBC Senator XXL
    • 09.11.2005
    • 734
    • Zrenjanin (klek)

Koja je najveca guma koja moze da uleti na bx? Mnogo mi usko ono nazad...

@Spanjeli...Nemoj da tugujes...Ja sam sve kopirao..znao sam da ce do ovoga doci..jedino mi je krivo sto su neki ljudi pisali ipak da bi nesto promenili u vezi svog ovog shita sto je naislo dolaskom shete.. A to je obrisano i ostalo je sve isto i verovatno ce doci opet do toga za koji dan..

@Sheta - sta je imao od opreme CX? I koje je godiste bio vas?
    Originally posted by Sheta_Junior
    ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• Mislim da je 14-ka najveca koja moze nazad...

@ QV lale, crveni ili plavi?

Comment

• QV lale
        CBC Senator XXL
        • 09.11.2005
        • 734
        • Zrenjanin (klek)

Ma nije bitno..eto koji je imao bolju opremu? Interesuje me sta je citrulja natrpala u svoj najveci model tih godina...
        Originally posted by Sheta_Junior
        ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• Plavi je imao podizace i centralnu, a crveni je imao i siber i abs. Crveni je kao lutka, auto je bukvalno kao nov. A bilo je cx-eva i sa klimom. Bio je jedan takav u dvoristu, samo nije bio u voznom stanju. Plavi je 1987-mo godiste, a crveni 2 godine mladji (poslednja serija).

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Napravili ste posao moderatorima da brišu gluposti i troše svoje vreme na ******štine umesto na korisne stvari.
            Ako se neko nadje prozvanim i treba, Junior ne može sam da napravi zbrku treba neko i da mu pomogne, sumnjam da je baš toliko da priča sam sa sobom u ogledalu.

Juniore ako napišeš samo jednu poruku u toku sledeće nedelje bićeš trajno obrisan sa foruma zajedno sa porukama, ne ban nego trajno brisanje, ne pratim sve pa molim zainteresovane da mi jave ako napiše.

Traženo je za Španjelija ban na 7 dana i pošto već ima upozorenje to će biti uradjeno. Milorad90 će dobiti WARN.
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
            X