Citroen BX 16V
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
-
Napisao sam ovo
Originally posted by sri98Bas tako, pauza, tj, katance
Originally posted by sri98Evo, pauza gotova
tema je BX i ko bude pisao o necemu drugom - warn, pa ban - vazi i za vlasnika BX-aKids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Jel mogu da znam gde su mi 2 posta,nisam bio tu cele veceri i sad kada sam dosao,nema ih...
Ako sam nekoga uvredio ili su mi postovi bili nedolicni zeleo bih da mi se na to skrene paznja...necu ja ovde da trosim svoje reci da bi ih neko jednim clickom izbrisao...Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
neeee,ko zna sta sam sve propustiooooooo....Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
jel BX sa prve slike tvoj?Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
Comment