Citroen BX 16V

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Koliko si ti tog BX-a nahvalio, gore nego ciganin konja na pijaci, nije ni cudo

Ma bre samo opusteno, nek' si ti nama tako veseo i raspolozen za salu Samo jos da sam provozas nesto drugo osim BX-a, bice sve u redu...
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Da se vrnemo na temu...

Jutros u "Tocku"

http://i247.photobucket.com/albums/gg12 ... utocku.jpg

Danas na putu za NS

http://i247.photobucket.com/albums/gg12 ... tuzans.jpg

Comment

• E videces! Bice slika od nedelje. Imam problem sto nikako da nahvatam da me neko slika pored... Bojim se covece, ima ovde devojaka, ima da me spopadnu sa svih strana! Da ne bude da zbog devojaka moram da napustam automobilski forum...

Comment

• 206
          Admin od ispočetka :)
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Vidim, sirokih si shvatanja, nimalo ogranicen nekim jednoumljem, totalno objektivan, je li...

Gde da tebe devojke odvuku od kola...
          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• BRABUS
            CBC Senator XXL
            • 15.10.2004
            • 2399
            • London

Ha, a ja se pitao sta to ima da se prica o autu kao sto je BX na toliko strana, kad ono

Shteta_junior, udahni duboko, shvati da to sto volis BX ga ni u kom slucaju ne pravi boljim. Mozda je to najbolji auto za tebe, s obzirom na limitirano iskustvo i iskljucivost, ali smorio si opasno pokusavajuci da polemises s ljudima (koji znaju daleko vise o kolima od tebe) da je to objektivno tako...

Lovacke price ovde bas i ne prolaze...

Comment

• QV lale
              CBC Senator XXL
              • 09.11.2005
              • 734
              • Zrenjanin (klek)

Jeste..naravno treba nesto da volis...ali ja sam primetio do sada da si JEDINO pored tvog lepog bx(posto ti smeta da kazem da je ruzan) pohvalio Deltu Integrale...i to verovatno zbog toga sto nju ne mozes da osporis i da hoces...
              Sto znaci...prosiri malo vidike... Mozda si sirokih svatanja u muzici ,ali u automobilima si kao da si rodjen u Severnoj Koreji...Znas samo za ono sto imas i mislis da je to the best i ne mislis ikada da prihvatis da je nesto lepse,udobnije,bolje...Nemam nameru da ja tebe tu nesto na silu namecem..mislim ja to ni ne mogu. Ali zaista mi ne ide u glavu kako neko u tim godinama moze da se lozi na UDOBNOST!? Pa sta ces kad budes matori kenjac voziti? Penu?
              Pises tamo neke pesmice..ajde dobro...porodica muzicara..ocekivano..ali mislim udobnost..onda lepse su ti stock felne i ti mislis da ne moze da bude automobil lepsi sa aftermarket felgama?
              Sta ti je ovde lepse ? Ajde iskreno!

I treba o ukusima raspravljati...Ne znam da li su neki primetili ali na ovaj izgovor se potezu samo oni sa uzasnim ukusom i kada ih razotkrijes!
              Svako treba da ima svoje misljenje,ali treba da bude svestan da je njegovo misljenje mozda pogresno i samim tim manje vredno.

Seta ,mooolim te dodji sl. petak iz pijace! Necemo pusiti smesne cigare,biti u drustvu sa momcima sumnjivog morala i piti napitke koji sadrze alkohol..
              Hocu da popricamo...Ne mogu da te shvatim,koliko god se trudio..kako neko tako mlad moze da voli nesto sto bi pre ocekivao od vojnog invalida u poznim godinama...
              Originally posted by Sheta_Junior
              ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• cvrle
                CBC Senator XXL
                • 11.06.2006
                • 1008
                • Beograd,Banovo brdo

Mene recimo cudi da niko do Zrenjaninaca sa foruma nije se upoznao sa Shetom i lepo se provozao sa BX-om. Pa da recimo od Srdjana, QV Laleta i recimo jos nekih iz tog kraja cujemo mozda objektivnije kako ide , lezi i sl..
                A i nije preko sveta da nemam obaveza ja bi otisao u taj Zrenjanin i nasao se sa Shetom i zamolio da se provozamo, pa bi posle rekao e ljudi je, nije, ide, ne ide, ne koci, zanosi se , ne zanosi se i sl.

Predlazem ti Sheto da jednu nedelju na nekom parkingu organizujes probne voznje pa ko ima zelju da proba eto, pa posle nek se komentarise.
                Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• TAZZ
                  Banovan
                  • 30.05.2005
                  • 1409
                  • NBGD,SERBIA

meni je BX totalno OK auto...

onako BASH...

Vozio sam XANTIA-u ACTIVA-u i nisam verovao kak oide taj auto i shta je u stanju da uradi... i kako da se vozi... i shta da prezivljava...
                  Sheta samo opusteno!
                  Mene tako dosta ljudi ne razume za SAAB pa se ne dangiram...samo se opusti...

I naravno... uzivaj na 4UMU...
                  I da samo malko po nekad spusti loptu... Nekad malko i stvarno preterash...

Onako prijateljski...

BTW na NBGD-u ima jedan onako VR sredjen BX, odslikacu ga i postaviti ovde ako se slazesh!

Comment

• Slazem se naravno!

Comment

• Hehehehe.... Djukicu, oni ne razumeju LHM...

Comment

• cvrle
                        CBC Senator XXL
                        • 11.06.2006
                        • 1008
                        • Beograd,Banovo brdo

Ma ja bi bas voleo da se provozam sa tim po nekim krivinama da vidim kako lezi,makar me i tata vozio,a i na pravcu da se polesimo, mogu i sa svojim autom ubedjen sam da sam brzi. Bas plekane zidove i ne moram da dozivim

Vozio sam BX-a. 1.9D ide lepo,udoban super, ljulja se ko brod u krivinama,bio karavan, moze da stane boga oca, ali ovaj 16V je mozda drugaciji, mada i pitanje je sta je za nekoga lezanje po krivinama i sa koliko, znam sta je po meni jbg.
                        Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• Ajde lepo sad kraj rasprave, da mi ne zakljucaju opet temu, onda cu da odem s foruma i bas me briga! Jbt nasao sam da se objasnjavam sa ljudima koji nisu seli u zivotu u citroen... I to alfisti, oni su najbucniji. Ako vas ne zanima citoen, nemojte ulaziti u temu, nemojte me provocirati, zezati i ostalo. Znas zasto necu da dodjem iza pijace? Zato sto sam jako nervozan! ETO!

Comment

• QV lale
                            CBC Senator XXL
                            • 09.11.2005
                            • 734
                            • Zrenjanin (klek)

Originally posted by cvrle
                            E vidis Lale to dal je lep ili ruzan mene ne tangira njemu je lep i super, ali me interesuje to lezanje ko pegla, to dranje CBR-ova,CRX-ova,SLK-ova i sl..To ne mogu da poverujem jer sam i sam brz, ali ipak znam gde mi je granica i mesto na crti, a ovaj BX olesi sve...
                            Ma to brate stoji! Nije mi poenta bila da je ruzan...ruzan je ,ali i ide! Ja sam to vec u nekoliko navrata rekao..respect...
                            ali hocu da vidim kako to ide! i zato mu kazem da dodje iza pijace ,ali ne..on je jaaako ljut.. Izvini sheta ako sam te ja iznervirao..nije mi bila to namera...ali lakse ti je uterati nego objasniti..
                            Originally posted by Sheta_Junior
                            ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• Re: bx

Originally posted by VladaGS
                              sheto sheto, pa zar i ovde....
                              E Vlado Vlado, ovde me napadose zbog izjave da citroen koci bolje od golfa!

Comment

• djukic
                                CBC Senator XXL
                                • 27.03.2005
                                • 2526
                                • Beograd

E sad ja vadim tesku artiljeriju:

Moj BX je toliko jak bio da sam se kacio s autobusom i to ne sa svakim autobusom vec sa autobusom punim policije!!!

P.S. Ua alfa ua ziveo BX!!!

P.S.S. Ua SAAB ziveo BMW!!!
                                https://t.me/pump_upp

Comment

Working...
                                X