U AP Sportu imaju takve 15" za 7.000 po komadu (mada ne znam otkad su oni međ' francuzima). Nisam 100% siguran ali valjda ih je Peugeot nudio samo kao 16", što ako sam u pravu znači da je ovo replika nepoznatog porekla... Koliko je povoljno pojma nemam
Ali ako ću već da dajem 400EUR za 15" mislim da mogu nešto bolje da nađem.
Ove mi i nisu nešto mnogo lepše od ovih koje su sad na kolima.
Sve se više razmišljam da odradim sivo belu kombinaciju.
Mnogo mi se bre sviđa onaj 106.
Pitanje je da li bi i meni tako legla bela, ipak je on malo kockastiji.
Ove felne su se pravile i kao 15" kao originalni deo, ali kostaju vise od 7000 tako da je rec verovatno o kopiji.
Inace ove 16" su neverovatno kvalitetne i jake felne, za 4 godine nisam uspeo da ih iskrivim ili ostetim, a vozio sam spusten auto sa niskoprofilnim gumama po takvim djubristima od puteva da ni meni nije jasno kako se nisu raspale...
The difference between men and boys is the price of their toys
206 ajde molim te objasni mi ono za lonac
Šta ću kad ne znam , moram da pitam.
Pa imam srednji lonac, ne bi trebalo baš toliko da se dere, zar ne?
Šta se podrazumeva pod dužinom koju si naveo, šta spada u to?
Dužina celog dela na slici je 500mm.
Aha znači da ne računam manje od 200EUR da se sve odradi.
Mnogo mi je to za spojler, gde bi drugde mogao da potražim?
pre par meseci je onaj lik iz Mladenovca imao neki 206 koji je imao kacketic...
on inace dovozi engleze i rastura ih... u principu, ima sve sto moze da ti treba od delova, a mogao bi da vidis i fabricke neke Pug-ove da ti nabavi... vrvtno sa sve gumama (solidnim)...
to je brate wreme auta tj wreme na 4o2 ,a radjeno ,chip ,cela izduwna znachi fi 6o skroz do zadnjeg lonca i to je ja mssm to ,raspitacju se josh al mislim da je to to ,a nitro nema ,samo ima dobrog wozacha
Daj popusti malo sa tim ch sh chu cj i slicnim kvazisrpskim alfabetom, i onim W, veruj mi da zamara citanje tvojih postova...nema potrebe na taj nacin da ih cinis interesantnim.
The difference between men and boys is the price of their toys
pa jbg ja tako pishem ,pishu i drugi pa se ne bunite neshto ,nego da ne idemo u off ...polako sredicesh i ti autic tako da ide tako ,potwrdjena infprmacija je da je samo weshanje na owom pezou koshtalo oko 6oo eura ,aj ako si stawio lonac baci neki klip da chujemo zwuk ?
Comment