Peugeot 206 S16
Collapse
X
-
Originally posted by mihajlo@2o6
bato nsm ti ja saxo ,drugo ja pishem tako ako ti smeta nemoj da chitash moje postowe ,ja nmgu tu da ti pomognem...
Nije da je preterano bitno, nije striktno navedeno u pravilima da je zabranjeno tako pisati, samo ti skrecem paznju da je jako zamorno citati takve postove, te nema potrebe da budes bezobrazan, jer takvo ponasanje moze samo tebi da zasmeta, vazi?
Isto vazi i za Hagora i sve ostale koji iz neke fore koriste taj nacin pisanja.
MOLIM vas lepo, ne zamarajte kvazisrpskim alfabetom i w, pismeni ste valjda...
Comment
-
-
Samo na slici izgleda tako.
Mada jeste tu bliži braniku nego sa leve i desne strane, ali ne dodiruje nigde.
Što se tiče duplog w najviše me iritira što ljudi koji ga koriste iz fazona ne kapiraju da to nije duplo v nego duplo u.
Takođe ne mogu da shvatim da neko umesto š piše sh, umesto č ch itd
Ljudi iscimajte se i uključite naša slova to su 2-3 klika mišem, a to važi i za ove što insistiraju na pismenosti.
I ajde molim vas nemojte više ovde o tome
Comment
-
-
Ti mora da si školski primer asocijalne osobe kad se pojaviš u nekom društvu i kažeš "baš me briga ko ste i šta ste, prilagodite se meni"... Sigurno dugo uspeš da se održiš u nekom društvu... Ajde ne budi nepismen i pokušaj da se suprostaviš sa makar 10% o velike problematike i goropadnosti srpskog li ga jezika. I onako većina stanovništva ne barata sa više...
Comment
-
-
Sve je to domen kulture. Valjda nosiš čistu garderobu, šišaš se, briješ se i pereš zube? Isto je tako sa izražavanjem, ako TI misliš da to nije bitno, to ne znači da nije bitno, već samo da ti nisi dovoljno obavešten.
Ako kažeš da je tebi lakše, zašto ne uzmeš dvocevku, uđeš u banku i uzmeš koju desetinu hiljada evra jer je TEBI tako mnogo lakše da dođeš do para nego da ideš na posao.
To što ti misliš da nešto treba nekako raditi, apsolutno je nebitno jer nije bitno ni tvoje, ni moje mišljenje, nego opšti standardi ponašanja (kultura, je l te).
Kažeš da možemo da te razumemo, da možemo, ali jako umara. Možeš i ti da hodaš na rukama, pa to ne radiš, koristiš noge koje ti je priroda dala.
Comment
-
-
Originally posted by hagor...tako da cesh ili da se nawiknesh na chitanje mojih postowa ili jednostawno da ih ne chitash...
Sta je bre s vama ljudi? Dam vam sugestiju i lepo vas zamolim da u interesu veceg kruga ljudi ne zamarate nekim nacinom pisanja na koji ste vi navikli, koji je pogresan ako nista drugo - bas vas briga, da se SVI ostali prilagode vama ili da ne citaju sta pisete? To kad budete pisali grafite po zidu tako ce moci da prodje. Dok ste na mestu koje cita hiljade ljudi dnevno, ne mozete ocekivati da se bas SVI prilagode vama. Gde ste vi rasli? Neverovatno...
Nije u pravilima ali moze da bude ako vam je tako lakse, ali niko nije smatrao za potrebno da TAKVE trivijalnosti stavlja u pravila, podrazumeva se da je osnovno vaspitanje da komuniciras onako kako je svima lakse da razumeju a ne kako si ti navikao...Siguran sam da ima ovde i ljudi kojima je lakse na nemackom da pisu, ali to ne rade jer sve ostale to zamara.
Bez daljeg offa i rasprave u okviru teme da je ne spamujemo dalje, sledeci nepismen post ili komentar po ovom pitanju se brise, user upozorava, pa dalje sve po redu.
Comment
-
-
Sta ne moze da se pomera, naslon? Uopste?
Cest problem na 206 je upravo sediste, ili izleti pin u rucici kojom se pomera naslon, ili sediste nece da se pomeri unapred kad se "katapultira" za ulaz na zadnju klupu.
Pod uslovom da nije nista puklo, relativno lako se popravi, ali tesko da cu da ti preko tastature objasnim sta i kako da uradis. Ja sam svoje popravljao jedno 5 puta...
Comment
-
Comment