Peugeot 206 S16
Collapse
X
-
Ma sad ne znam više ni dal oću 15" ili 16".
Ali mislim da ću definitivno da zadržim ove felne za zimu.
A 150EUR po gumi mi je stvarno mnogo a i gubi se na performansama tako da sve više težim ka 15".
Ali polako nije hitno ništa miran sam do proleća.
@goxee
Da sam ga uzeo sa takvom felnom ne bi se ni razmišljao da je menjam ali ovako kad već biram...
Comment
-
-
Pa ne znam da li je isti zadnji spojler koji je išao na S16 i na RC.
Ja bih stavio serijski sa S16 koji je išao kao dodatna oprema.
Zvao sam Verano da pitam, cena 12000-14000.
Nije mi stvarno jasno kako može cena da bude od do a ne određena.
Ako se ispostavi da je 12000 sa farbanjem i montažom verovatno ću ga tamo uzeti.
Bio je jedan u oglasima za 55EUR, kakva je to prilika bila...
Comment
-
-
Ma vidjao sam i obicne 206ice sa tim spojlerom,tako da verovatno moze,i verovatno ima neki aftermarket spojler da se nadje.
A cena moze da bude neodredjena,verovatno ga nemaju na stanju,pa ide okvirna nabavna cena+porez+marza...I to verovatno bez farbanja,stize pripremljeno za farbanje.Toyota Čačak
Comment
-
-
@206
Pa imam srednji lonac, ne bi trebalo baš toliko da se dere, zar ne?
Šta se podrazumeva pod dužinom koju si naveo, šta spada u to?
Dužina celog dela na slici je 500mm.
@skijash
Šta te konkretno interesuje?
Ne znam šta da ti kažem, prohromski protočni lonac.
Comment
-
-
widi, poprilichno jeftinija warijanta shto se tiche tih plastika ti je da ti neko odradi to tipa fandjo pikec...
ewo ti owaj lik radi te stwarchice waljda po katalozima i chuo sam da je dosta jeftin
ashto se tiche felnica ja bi stawio 16" kao model kao shto je 206 imao na njegowom... ali o5 to je samo moje misljenje a ukusi su razlichiti....
edit: u chemu je razlika izmedju 206 gti i 206 s16 koliko sam video oba auta imaju po 136hpBMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god
Comment
-
Comment