juniore ta hidraulika na 190-icama je fabricka i to modeli 2.3 16v i 2.5 16v cosworth (ili kako se vec pishe) mashine
New Beetle 2.0
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sheto ako si uvideo da nije nikakva prica o "tovarenju" nekoga, sta god to znacilo, ako mozes napokon da mi odgovoris na pitanje.
posto se tema sve od bube do bx-a, da se vratimo.
Kako je izgledalo to preticanje zastave 10, sta se desilo, koliko vas je bilo, reakcije i sl .. ?
Comment
-
-
ima moj ortak jednog bx-a 1.9 16v ali njegov je neki u full-u sa 160 konja i nekim udobnim sedistima... vozio me par puta ali nas pokidao neki vartburg raspali, jbg izgleda je ovaj dobar na duze staze i za krivine, nije za lesenje...
njegov je divljak, navaren mu broj sasije na krilo i to niko ne provaljuje, mislim da je cak i na prodaju, mogu da ga pitam ako hocete.
@206
mislim da ti ta hidraulika ne odgovara, ona je pravljena za krivine i udobnost a ne za brzine
Comment
-
-
izvini mozda je licno pitanje, ali sta kazu ostali clanovi porodice,mene bi zena recimo obesila za .ajca kad bi kupio novu bubu ili tako neki smekerski auto,odma bi znala da sam prso i zasto sam ga kupio,posto nema preko 200 konja, nije sportski, nego je samo vrlo atraktivan, a definitivno nije porodicni.
Comment
-
-
Aaaa ima ''Warburzi'' sa ''VW'' agregatima.
Mogao si da ga kupis onog 1.8L, aj' kazi da ne ide.
Inace, Steto, vreme je da predjen na drugi level a to je da sebi trazis ovo:
Onda kazes, ''GDE STE MISEVI"!Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Comment
-
-
Ma daj 206 ne pricaj gluposti,pa bio bi ti idealan za grad.Mogao bi da se penjes na ivicnjake bez pardona,a i kad ides u selo po losem putu samo ga podignes na zeljenu visinu i plovis....I za jarkove nije lose sto kaze Sheta,ima dosta dobru stranu hidraulika...a i udoban je kao krevet za privodjenje u aera...
Comment
-
Comment