izvini mozda je licno pitanje, ali sta kazu ostali clanovi porodice,mene bi zena recimo obesila za .ajca kad bi kupio novu bubu ili tako neki smekerski auto,odma bi znala da sam prso i zasto sam ga kupio,posto nema preko 200 konja, nije sportski, nego je samo vrlo atraktivan, a definitivno nije porodicni.
Svi smo bili srecni kad je tata uzeo auto koji zeli...
sheto, mislim da ipak treba biti realan... ne znam sta je lik radio tom vartburgu ali ide bas ludacki, video sam ga posle da se trkao i sa smartom i njega je oleshio znaci ima definitivno neku opaku masinu..
kaze mi ortak da je to zbog menjaca na vartburgu koji ima kratak hod..
usput mi se pozalio na bx da kad mu se ugasi auto izgubi kocnice, jel to istina??
@ JAPANX, moguce je da ide ludacki, ali da bx 16v ne moze da ga pojede je cudno...
Svaki citroen sa hidraulikom gubi kocnice i volan kad se ugasi motor ako mu ne valja 5-ta bomba. Tata i ja sa cx-om samo sto nismo izginuli kad se pri 170 ugasio motor...
@ JAPANX, moguce je da ide ludacki, ali da bx 16v ne moze da ga pojede je cudno...
Svaki citroen sa hidraulikom gubi kocnice i volan kad se ugasi motor ako mu ne valja 5-ta bomba. Tata i ja sa cx-om samo sto nismo izginuli kad se pri 170 ugasio motor...
Comment