nije puno, samo da su mu bombe dobre
New Beetle 2.0
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Sheta_Junior@ JAPANX, moguce je da ide ludacki, ali da bx 16v ne moze da ga pojede je cudno...
Svaki citroen sa hidraulikom gubi kocnice i volan kad se ugasi motor ako mu ne valja 5-ta bomba. Tata i ja sa cx-om samo sto nismo izginuli kad se pri 170 ugasio motor...
Comment
-
-
Ovo je vise upuceno Sheti nego ostalim clanovima, na ovom forumu sam naucio nesto vrlo bitno a to je da je najlaksi nacin da kao osoba odrastem, taj da budem okruzen ljudima koji su pametniji od mene.
Veruj mi, ziva istina, jednog dana ces shvatiti.Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Comment
-
-
Ajde da se bar lepo rastanemo! Meni je bilo lepo ovde na forumu, vama ne zna kako je bilo samnom... Znao sam da cu biti banovan kad-tad, jer nisam istomisljenik sa nekima ovde. Nema veze, bilo pa proslo - bas me briga!
Molim moderatore da kako su mene izbrisali sa foruma, obisu i sve slike mojih automobila, jednom recju da obrisu 3 teme o mojim automobilima, jer ne vidim razlog da neko gleda moje automobile ako ja nisam tu... Logicno, zar ne? I ovaj moj nalog slobodno brisite, necu ga koristiti, samo sam hteo lepo ljudski da zamolim da se svi moji automobili uklone sa foruma.
Ajd' pozdrav svima i zelim vam svima srecu sa svojim ljubimcima, i da ih imate jos mnogo! Dabogda vam se nikada nepokvario auto!
Sheta_Junior
Comment
-
-
Comment