ima jedna 132 vidjao sam je na novom beogradu skoro, trula visnja u FABRICKOM STANJU za neverovati. Ove godine sam bio u Egiptu e tamo ih bas ima i 131 i 132 .
Fiat 131 1600cl
Collapse
X
-
Pozuri sa fotkama dok nema novih tragova potpetica po njemu
ima jedna 132 vidjao sam je na novom beogradu skoro, trula visnja u FABRICKOM STANJU za neverovati. Ove godine sam bio u Egiptu e tamo ih bas ima i 131 i 132 .
ima jedna 132 trula visnja boje, mota se po gradu, izdaleka i u prolazu izgleda odlicno, bas sam se odusevio kad sam je video, ali naletim jednom kod sajma stoji parkirana. izbliza - tuga. ni jedan zazor na karoseriji nije ok, ofarbana je da se sija, samo su joj sve ostre linije na karoseriji zaobljene gitom, enterijer raspad...
ma videcete sta je 132 kad sredim moju, bice lutka! prvo karoserija na peskiranje pa odatle dalje kako valja i treba. bice i jedan ozbiljan upgrade motora, bez 150ks necu da razgovaram
u egiptu im izgleda prija klima. tim starim fiatima je korozija bila glavni problem, a u pustinji ocigledno traju po 30 godina bez frke.
ako ikad odem u egipat, potrosicu sve pare na delove
ako skroz poludim ima da dovezem jednu nazad u BG.
Comment
-
-
stiglo brdo delova...
nova ramena, prednji i zadnji amortizeri, solje amortizera, bravica za haubu. sve fiat ricambi originali, sve zajedno 150e.
bice slika...
sve pohvale za firmu "auto ricambi" iz zemuna, tel 011/3160318
nije prvi put da saradjujem sa njima, uvek sve po dogovoru.
btw, imaju solidnu zalihu originalnih delova za stare modele fiata, nisu bas dzabe ali nije ni strasno. svojski se trudim da im smanjim tu zalihu vec godinama, pokupovao sam odprilike sve sto su imali za 124, 125, 131 i 132... jedino sto su se u medjuvremenu opametili po pitanju cena, ranije su ti delovi za stare modele bili skoro dzabe
Comment
-
-
@Djape
Video sam juce jednog 131,crveni,matirala boja,jaka crvena neka,gitovano desno krilo,u voznom stanju,tj vozili su ga ljudi kad sam ga video,a cini mi se da je taj stajao iznad vojislava ilica jedno vreme,tu smo ga vidjali bivsi vlasnik tvog 131 i ja.
Comment
-
-
E sjajno super je ispalo,kad se setim kako je bilo.I branik je ispravljen koliko vidim.
P.S. Omv nam je blizu,mogao bi nekad da ga posetis da ga operes,a imas i pored radionice onu perionicu =]
Jel neki limar u naselju ili...?
Comment
-
-
Kad već spomenu Lajku, šta se s njom dešava? kako te služi? jel zbunjuješ ljude na semaforima?Imaš sve pohvale za rad, trud i ambicije! Jako simpatičan auto za sređivanje! Zatamni mu stakla obavezno.
...i angel eyes farove!
Comment
-
-
hvala.
lada stoji vec mesec dana, puko joj je hladnjaki nikako da se nakanim da ga zamenim a kupio sam drugi... nego se nesto predomisljam da joj odradim jos neke modifikacije... pozadi diskove, servo volana...
dobice i tamna stakla u nekom trenutku a i angel eyes nije losa ideja, padalo mi je na pamet
Comment
-
Comment