Nije Azev "jedina" sa kojom izgleda ozbiljno, a i relativno je uska pogotovo za nazad..., ali to cemo resiti sa nekim malim distancom!!!
Sto se tice BBS-a.., daleko su od bilo kakvog "dinastija" fazona, jedino je problem sto su 15 incha, a za kocku koja guta 17 bez problema, 15 je na samoj donjoj granici...
Moram da kazem da je najlepsa kocka u gradu otisla u prave ruke... Darko ce je paziti kao malo dete... Bice svakim danom sve bolja.... Nadam se da ce jednog lepog dana doci u moje vlasnistvo, jer necu dati da je bilo kome drugom proda, ako se ikada odluci na to....
Moram da kazem da je najlepsa kocka u gradu otisla u prave ruke... Darko ce je paziti kao malo dete... Bice svakim danom sve bolja.... Nadam se da ce jednog lepog dana doci u moje vlasnistvo, jer necu dati da je bilo kome drugom proda, ako se ikada odluci na to....
A mozda se i vrati nazad....
Sve sto si napisao je tacno, to je i presudilo prodaju, Darkan ce je paziti kao bebu!!!
Nastavak sledi...
Opet ce biti kocka, i to ljuta, zao mi je bilo da mojoj oduzimam nepovratno fabricko stanje zarad nekih malo ozbiljnijih prepravki!!!
Za sledecu mogu samo reci da ce biti 4cil, mozda 2.0is uz malo srece a mozda 318is u nekoj turbo swap varijanti, otom potom....
Delovi se vec lageruju lagano!!
Ako bude atmo i ako dobijem bar 30% od ovog zvuka, bicu i vise nego zadovoljan!!!
Comment