Originally posted by Honda
Znas ima puno stvari koje tvornica nije stavila ali ne zato sto ne valja nego zato da postigne dobre kompromise i da taj auto u konacnici manje kosta i privuce vise kupaca.Ako imas visu gumu to znaci da je udobnija i ovjes ce manje trpiti na rupama,ali ce se isto tako ta guma previjati u zavojima i od nje nema nikakvog sporta.Dzaba ti opruge kad je guma ko od tacki.A kad je guma niza to je full sport i gubis sve ono na sto si navikao u ovim normalnim automobilima i sve je samo nije udoban i ovjes trpi i karoserija i stosta,ali takav ti je sportski auto i tu se nema sto pricati,jedno dobis a drugo izgubis i obratno.Sad je samo na tebi da ti odlucis sto zelis od auta full sport,nesto izmedju ili stock Civic kakav je tvornica napravila,ali mi ovdje govorimo o preradama pa prema tome neznam uopce kakvog to ima smisla kad ti zelis Civica istog ko tvornickog.Pa nije prerada staviti felge i gume i auspuh i da se cuje i to je to.Za vecinu stvari mi uopce i nemamo para,ali za ovo malo za sto imam zelim da mi makar ti dijelovi na autu budu kao na sportskom.Znaci zelim siru i nizu gumu zato jer se ponasa bolje za sportsku voznju i to je to,udobnost me u tom trenutku ne zanima,ne zivi se 100 godina i zelim bar na trenutak imati feeling da auto drzi kao lud i osjetiti sve te sile kako te vuku a auto se neda izbaciti iz zavoja jer drzi fenomenalno,vjeruj to je predivan osjecaj,a na tebi je da odlucis sta volis i sta te privlaci kod auta,sportska voznja ili lagano krstarenje gradom,svako mora sam donijeti odluku.Sto se laganja tice,laze i kad imas originalne gume tako da se ne zavaravas previse i to ne zbog guma vec zbog samog sata jer su mu maksimalne brzine na kraju mjernog podrucja,a svi znamo da svaki mjerni uredjaj je najtocniji na sredini mjernog podrucja.Kod Honde bi to bilo otprilike 100 km/h.Pozdrav!
Comment