Super je ispalo, sija se ki novo. Vidim ja da ce u narednom periodu supervizor imati dosta terenskog rada u najavi (da obilazi nas polirace), samo dok se bude zadovoljavao sa klopom bice super, ako krene da trazi kovanice onda ode mas u propas
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Ne rekoh ti predlog; razmisli da ovo srce ostane mat... Vidi da li ima neki mat lak, vise ce politura doci do izrazaja.
Razmisljam da ih uopste vise ne diram.
I ja sam za mat sredinu, a obzirom da je plastifikacija vec mat i dovoljno jaka da ne mora da se lakira, verujem da ce ostati kako jesu.
Jos samo da odlucim da li da udarim tanku crnu liniju izmedju ruba i srca za koju postoji tacno kanal. Uostalom, original felna je bila bas takva, sa crnim krugom.
To bi moralo prajmer/farba/lak malo komplikuje, ali ... videcemo.
Originally posted by Snejk
Vraćaj felne
Vazi, za jedno mesec dana kad se sredi zadnja osovina i nadju pare za gume. Pre toga se ne nadaj felnama
Doslo vreme da se misli i o gumama, neke "nize" 14tice.
Mislim da je idealan izbor 185/55/14, /50 su mnogo skupe a /60 je vec visoka guma a razlika u ceni nije neka.
Prvi favorit mi je Yokohama A539 koja ide odlicno, ali i dobro izgleda. Cena je onako.. malo jaca ali nije nedostizna.
Ovo bas i nije standardna dimenzija pa nema mnogo guma koje se u njoj prave. Yoko ima S.Drive i C. Drive ali toga kod nas nema, Toyo pravi samo CF1 o kome nemam ideju kakav je dok evropljani imaju MIchelin Energy Saver ( koji mi zvuci grozno) Continental Premium Contact, Dunlop SP Sport 01...
Od ekonomije tu su Hankook, Kleber, BF Goodrich ...
Cene su od ~4500 za Hitris do max 8500 dinara po gumi koliko kosta A539, Dunlop, Continental...
Kapiram da ovde ima dosta ljudi koji voze male "juriice", dajte neku preporuku, bilo od ovde navedenog ili neceg novog.
Hvala
Comment