Da, odmah i moram reci da sam iznenadjen udobnoscu.
Posle svih prica da su prothane-i ubice, bio sam cak uplasen ali ovo je bre boranija.
Verovatno je to od kola do kola drugacije, zavisi od tipa ogibljenja, vuce, rasporeda mase.. sta god, anyway na moj auto su poliuretani extra legli, nema negativnih, makar ne primetnih, uticaja na bucnost i udobnost, dok se razlika u odnosu na 25godina stare gume odmah oseti. Za full utisak moracu da stavim nove opruge i amortizere obzirom da su ovi amortizeri ocajni.
Mene su alu nosaci za b. stanglu i poliamid u njima + poliamid do ramena, za juga, kostali ~50e. Tako da je ova cena i vise nego korektna. A ja sam moj paket platio jeftino. Nadam se da si podmazao sve lepo pre montaze, hoce da "krcka" neprijatno.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Može da počne da krcka, odnosno škripi posle nekog vremena... Rešenje za to je... podići taj deo auta, oprati vešanje i poprskati onim (odvratno masnim) sprejem za lance za motorcikle po silen blokovima...
Comment