Izbor boje je bio dug i tezak. Crno bela panda, skroz crn, crveno crna panda... muka je to, ali je Cika Vili presudio. Poslao mi sliku neke Corvete u GM Sunset orange boji koja joj je tako dobro legla pored crnih i tamno sivih delova.. ah.. odluceno je, jeres! Americka boja na japancu, ali sta cu
Prvo je ofarban motorni prostor:
I unutrasnja strana lima, sem poda:
Ah, dobro je.. ova slika iz radionice nije bas najbolji pokazatelj kako je to ispalo, ali vazno da se meni dopalo .
Nakon motornog prostora, usledio je ostatak automobila i naravno donji crni deo, do pola vrata, za klasicnu panda semu. To je ispalo ovako:
U medjuvremenu je mehanicar sklopio motor i nakon farbara je auto odvucen tamo gde mu je vraceno srce, 4AGE
Bilo je tu posla, ali se video kraj koji je usledio malo posle ove slike:
Ah da, cuvena sedista... dok se limar igrao sa farovima i branikom, ja sam gledao kako da ih konacno uglavim.
Jedno....
... drugo... (pazljivim posmatracima nece promaci i soferka )
...oba!
Hladnjak, usis... mehanicar je dodao ostalo i da ga porinemo trebalo je dodati farove/branike/vrata/stakla...
To je islo nekako ovako:
Montirani i zadnji farovi i spojler.
Nema brige, ovi farovi nece potrajati. Za cirka mesec dana ce iz kanade ce naici unikatni sunset-orange-line model .
A sredjen je i dosadni KN.. strasno koliko je nemoguce u Srbiji naci valjano crevo, morala je da radi "dakttejp".
Od ovog momenta Hachi se vozi, ide.. aaaaaa.. cudan osecaj, mesavina zadovoljstva sto je konacno dete "prohodalo" i nezadovoljstva sto to nije ni blizu kako je zamisljeno . Ah.. jos strpljena.
Takav je vozen nekoliko puta, ponajvise da se pokaze drugarima koji vec 8+ meseci slusaju o misterioznoj Toyoti i komentarisu "koja si ti Uzelac ******" .
Ocekivano, niko nije bio impresioniran, sreca pa me apsolutno nije zanimalo sta su pricali
Mesec dana je stajao u garazi, u medjuvremenu je i registrovan i sada je ponovo kod mehanicara. Cekao se cika Snejk da krene u svoju malu veliku avanturu zvanu limar-i-sta-svasta-nesto-posle ali i da meni stigne paket sa Taiwana.
Pomeuti se konacno odlucio da otera svoju Corollu na make-up sredinom prosle nedelje kada su se stari drugari srebrni-uskoro-cu-biti-beli-AE86 naseg drugara Snejka i moj "Duracell AE86" videli nakon dugo vremena. Tema razgovora, zamena obuce. Beli ce ostati bez svojih "polovnih a ko novih Kayaba" i proslediti ih svom naradzastom drugaru. Znamo da Snejki ne bi dao Kayabe da nema nesto bolje u ponudi pa ce beli nakon posete limari toga obuci nove zute sunjalice na kojima pise Koni. Par dana su se tako Snejkov ponos izgledam-ko-kanta-ali-idem-ko-zmaj i moj naradzasti spolja-gladac-unutra-jadac AE86 druzili dok ih je Rasko polako rastavljao, jednog po jednog.
Danas je pao i prvi obilazak, naravno ne praznih ruku, stigao je paketic sa Taiwana:
U glavnoj ulozi je TRD 2way LSD, a pored njega tu su i svi potrebni lezajevi za zadnju osovinu.
Tako trenutno stanje u cika Raskovoj radionici izgleda nekako ovako:
U crvenom uglu.....rasturene suspenzije, valjda neko zna sta je cije:
A u plavom, Sasina "jos malo pa devojka" Corolla:
I ne izgleda vise toliko lose, zar ne ? )
Rasko kaze da ce amortizeri, trap i prednje i zadnje kocnice biti sredjeni do kraja nedelje. Dok ne stignu bolje opruge i amortizeri, posluzice originalne skracene za pola namotaja i Snejkovi amortizeri. Prednje kocnice su full reparirane a zadnje zamenjene drugim, naravno sredjenim jer je moje bilo preskupo popravljati.
Glupo je ne ofarbati ih kad se vec sredjuju, zar ne ?
Ubacivanje TRD-a i reparacija zadnje osovine ce malo da saceka, moram da snimim situaciju, sta je sa trenutnim LSD-om, kardanom i puzom i zupcanikom koji pokrece. Nece dugo, sigurno nece sacekati da se motor razradi tako da brige nema, kada sve bude spremno, bice i TRD.
U medjuvremenu ce ga obici i cika elektricar, da mu prorade sve lampice, farovi, siber. Sve to i sada radi ali ne preterano ubedljivo. Neka to doktori pogledaju kad je vec tu gde jeste, da ne idemo svaki cas posle.
Nakon toga ocekujem da se auto vozi normalno, polako ali 100% tehnicki ispravno. Woohoo!
Rasko ce sigurno brzo i kvalitetno zavrsiti posao tako da je od sledece nedelje na meni da 1500km predjem brzo i za to vreme sredim sve sto je potrebno da se auto vozio kako mu je fabrika prepisala. Zivi bili pa videli tih 7000+ rpm vec tokom aprila
Poricem sve sto sam mozda lose rekao za sedista, sjajna su i leze mu lepo, samo obrati paznju kad budes podesavao uglove da nogama ne bijes u volan posto imas visinu i krakat si pa to ume da zada problem i sa fabrickim sedistima. Jer si razmisljao mozda i o adapteru izmedju glave volana i volana koji malo produzi volan ka tebi.
Ovaj daktejp mi nesto ne uliva poverenje, nadam se da ima selnu do protokomera inace ce sigurno od temperature da popusti i da pusta neki fals vazduh koji ce da pravi malo zbrku. Posto meni nece trebati verovatno neko vreme mogu da ti pozajmim moje crevo koje ima selne sa obe strane da to drzi kako treba isto tako bilo bi pozeljno da imas neke nosace kao sto sam ja pravio koje drze protokomer da ti se ne bi taj deo drzao na crevu i vremenom od vibracija popustao sto je neminovno jer protokomer ima neku tezinu. Te nosace kacis na postojece rupe koje su nekad drzale fabricki filter tako da izgleda lepo i ko fabrika. Mogu i to da ti dam ili pokupi ideju pa napravi.
Te stopke sam recnuo viljuskom tako kad dodju te fensi, adresiraj ih na Banovo brdo na kvarno al nemoj da kazes Snejku
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Jer si razmisljao mozda i o adapteru izmedju glave volana i volana koji malo produzi volan ka tebi.
Ergonomija ce se steluje po navikavanju, moguce, videcemo.
Originally posted by cvrle
Ovaj daktejp mi nesto ne uliva poverenje, nadam se da ima selnu do protokomera inace ce sigurno od temperature da popusti i da pusta neki fals vazduh koji ce da pravi malo zbrku. Posto meni nece trebati verovatno neko vreme mogu da ti pozajmim moje crevo koje ima selne sa obe strane da to drzi kako treba isto tako bilo bi pozeljno da imas neke nosace kao sto sam ja pravio koje drze protokomer da ti se ne bi taj deo drzao na crevu i vremenom od vibracija popustao sto je neminovno jer protokomer ima neku tezinu. Te nosace kacis na postojece rupe koje su nekad drzale fabricki filter tako da izgleda lepo i ko fabrika. Mogu i to da ti dam ili pokupi ideju pa napravi.
Resicemo to nekako bolje, da li crevom, selnama ili necim trecim. Ovo je bilo resenje da ode do kuce, moguce da cu udarim neku gumu i selne preko toga, a mozda i stavim nesto drugo. Videcemo.
Nosac MAF/K&N-a je svakako u planu, videcu gde mogu da ga uturim. Slikaj kako si to ti resio ili daj neki linak da vidim sta ljudi predlazu.
Comment