Taj deo parkinga ima los odvod vode i kada obilno pada ume da potopi automobile do vrata, cak i preko.
Jednom godisnje nekome auto nastrada, ja srecom nisam bio te srece, iako redovno parkiram na tom delu (najblizi zgradi ).
Pustalo je i prduckalo na spoju same izduvne (4u2) i ovog 2u1 dela sto se moze videti i po boji na daljoj rupi. No, bice zamenjen i dihtung do glave, cisto da se ne bakcem vise sa time, kad sam vec sve rasturio.
Mozda je nekom zanimljivo kako je dovarena osovina sa Toyotinom razvodnika na Hondin:
Ona ce sutra u "kevlar vunu" i dobice fabricki heatshield. Prilicno je vrelo pod haubom, nije na odmet smanjiti muke razvodniki i anlaseru koji su sa te strane.
Bice sve spakovano vec sutra, samo se nadam da cu razvodnik vratiti na isto mesto te ce paljenje biti kao pre intervencije
"Dobar" provod prvih pola sata zagarantovan, posebno ako vam ne kazu da traka mora malo da obgori. To malo je sve samo ne malo, dimi se pod haubom kao da se nesto zapalilo, vrlo vrlo cudni pogledi ljudi u prolazu jer se vidi da dimi i kada se vozi. Ali, onih par lica koji se nadju pored vas na semaforu dok stojite... priceless
Anyway, obgorela je zaleteo sam se par puta i nakon pola sata je prestalo da dimi.
Morao sam da skinem heatshield, sve se nesto belo i masno uhvatilo za njega. Mora se obrise, ponovo cu ga ofarbati jer sam ga izgrebao prilikom demontaze onako toplog i ide nazad na mesto.
Comment