Vidjen auto danas u NS u prolazu, cekao sam bus tamo kod Klisanskog mosta kad si prozujao pored. Vrh izgleda, samo da legne prednji branik i bice bombonica!
Verovatno tokom sledece nedelje, jos je cudan
Papucica gasa ima hod od cirka 3cm, tvrda je ko kocnica bez serva pa ju je nemoguce lepo dozirati... a WOT je uvek tu negde iza coska
U praksi, gas je on/off
Imam isti "problem"... bilo je zanimljivo zimus na 145/80 i cetiri leptira s' plitkim gasom.
Svidja mi se celokupna izvedba ubrizgavanja.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Auto, mapiran i radi. Gumetina je otvorio thread sa svojim "impresijama" koji se moze videti ovde [KLIKNI OVDE]
Ukratko radi dobro, ide, vrti se do 8k, i lezi, skakuce i bezi na sve strane .
Juce sam procitao odlican komentar za AE86 i on otrpilike najbolje opisuje i ovaj moj sporet.
Decko vozi F20C (motor iz Honde S2000) u AE86 i na pitanje da zasto je zadrzao zadnju krutu osovinu umesto nekog nezavisnog oslanjanja odgovorio: "da sam hteo tako nesto, kupio bih S2000. Ima nesto u AE86 i krutoj osovini, sjajno je kada te auto ne slusa bas uvek ".
Uskoro ce padnu slike, samo da nadjem fotoaparat. U svakom slucaju, ima jos da se poradi na nekim sitnicama, ali je Duracell konacno sposoban za "igranje" po stazi/putu/parkingu
Comment