Veliki pozdrav svima za pocetak, ja sam nov na ovom forumu, i veliki sam ljubitelj svih japanskih vozila, a i otprilike svega sto ima dodira sa Japanom i njihovom kulturom
!! Gledao sam vasa pretstavljanja i divim se duhu koji imate kad je ovaj model u pitanju...to je definitivno jedan poseban auto u svakom smislu!! Preporuku sam dobio sa Honda Club foruma, i odmah sam se prijavio ovde jer ne mogu da docekam da pretstavim mog ljubimca!!
U pitanju je Toyota Corolla Levin AE86 iz '87. godine
!! Duuuuuugo vremena sam je trazio, imao sam svakakvih masina pre nje, Toyota Celica iz 1978, Honda Prelude, S13, Honda Legend, ali nisam bio zadovoljan ni sa jednim...jer sam morao da kupim Hachija da bi bio srecan!! Pretpostavljam da su neki od vas vec videli ovaj auto, posto mi je vlasnik rekao da su dolazili momci iz BG, sa istim takvim da ga vide!! Kupio sam ga u Paracinu, za po meni dobru cenu!
Auto nije savrsen, to je jasno, estetski je spolja dosta zapusten, ali najbitnije je da nije truo, treba mu jedno kompletno farbanje! Druga cinjenica je da je presao 300k, na standardu, ali je motor kao bombona, za tu kilometrazu, sto mi je najdraze od svega!! Kasnije cu staviti i slike, ali nemam ih bas mnogo!!
Ukoliko je neko od vas isao da vidi ovaj auto neka slobodno kaze svoj zapazanja, zeleo bi da cujem svako misljenje, i nadam se da cemo se dobro druziti!!
pozdrav svima

U pitanju je Toyota Corolla Levin AE86 iz '87. godine

Auto nije savrsen, to je jasno, estetski je spolja dosta zapusten, ali najbitnije je da nije truo, treba mu jedno kompletno farbanje! Druga cinjenica je da je presao 300k, na standardu, ali je motor kao bombona, za tu kilometrazu, sto mi je najdraze od svega!! Kasnije cu staviti i slike, ali nemam ih bas mnogo!!
Ukoliko je neko od vas isao da vidi ovaj auto neka slobodno kaze svoj zapazanja, zeleo bi da cujem svako misljenje, i nadam se da cemo se dobro druziti!!
pozdrav svima
Comment