BMW E36 318i - UPDATE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Originally posted by BGILLEGAL
    sve komentare koje cujete itd ne morate da shvatate ozbiljno jer je vecina svega toga za****ncija... www.t3shop.net/milan/BMW.zip
    Majstor miki
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• overspeed
      CBC Senator XXL
      • 24.05.2005
      • 2779
      • Kosovska Mitrovica

...neshta se ne vidi do 00 ali je do 00...

http://www.bmw.tv

Comment

• jovan30
        CBC Senator
        • 07.05.2006
        • 322
        • Beograd

Vidim da imas vec duze vreme auto, jel ces da uzimas E46 uskoro?

Comment

• Durango
          CBC Senator XXL
          • 01.02.2006
          • 590
          • Zemun, Srbija

Auto stvarno izgleda vrhunski. Ne samo sto je lep kao model nego je stvarno maksimalno ocuvan. Sigurno bolje ne moze.
          Farovi su ti prelepi. Nema auto kome ne stoje lepo.
          Dobro je sto si odustao od spojlera. Muka mi pripadne kada vidim sta sve stavljaju na E36. Retki su primerci na kojima je styling uradjen sa ukusom.
          MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• overspeed
            CBC Senator XXL
            • 24.05.2005
            • 2779
            • Kosovska Mitrovica

Josh jednom hvala na komentarima... Auto mozhda i nije toliko snazhan (115 KS) ali iskreno mislim da je ochuvan maximalno za svoje godishte, tim pre shto je i uvezhen u odlichnom stanju (Sale hvala ti, poshto znam da pratish forum "iz prikrajka" ).

Durango, od spojlera sam odustao silom prilika, ovdashnji putevi su do 00 Inache jedini koji bi dolazio u obzir je originalni spojler sa M3 ili neka "verna" kopija (mislim da ga pravi Rieger), i nikako oni iz Shive, video sam ih na trojci i... nije to to...
            Al' dobro, neke druge stvari su u medjuvremenu odradjene na autu, npr. folije koje su mu legle k'o boodali shamar (radjeno u Suntec, Borska 80, dobijen atest; mozhda okachim neku sliku ovih dana da se vidi efekat...)

@ jovan30:

Auto ce najverovatnije u neko dogledno vreme na prodaju, chim ushtekam dovoljno za E46 (ili eventualno E39). Ochekujem da ce na prolece cene da im josh malo padnu po EU, tako da bi otprilike tad trebalo da se "sretnu" njihova cena i moje "rezerve"... Samo uvoz dolazi u obzir, sa prethodna dva auta imam tako dobra iskustva da se samo nadam da cu ponovo biti barem iste srece

Comment

• overspeed
              CBC Senator XXL
              • 24.05.2005
              • 2779
              • Kosovska Mitrovica

AS. Zbog opshteg "pospremanja" u sekciji o Autogasu ovaj post je premeshten iz ondashnje sekcije o iskustvima sa servisima.

Par slichica koje sam obecao... Ako neko misli da neshta ne valja - nemoj da mi kvari "trip" jer u svakom sluchaju sve radi "k'o shvajcarski sat"

Mala shala, nema shta tu da ne valja... Kao shto rekoh: sve radi odlichno, potroshnja oko 10 l u meshanom rezhimu, gubitak performansi minimalan... Ponovo, za AC Rasic i IvanaT:

Gepek potpuno dostupan

Toro boca, 51 litar (efektivno 40,8 litara):

"Ispod kozhe":

Josh par slichica:

Pozz

Comment

• overspeed
                CBC Senator XXL
                • 24.05.2005
                • 2779
                • Kosovska Mitrovica

AS. Zbog opshteg "pospremanja" u sekciji o Autogasu ovaj post je premeshten iz ondashnje sekcije o iskustvima sa servisima.

Znate onu narodnu: ko o chemu - baba o ushtipcima...

Opet cu par redova o AC Rasic, jer jednostavno najmanje shto mogu je da se Ivanu zahvalim ovako javno i ishvalim ga na sva usta... O ugradnji sam vec pisao, da se ne ponavljam... Po mom nekom uverenju sam dobio mnogo vishe nego shto sam platio, posao uradjen vrhunski...

OK, to je bilo placeno, pa 'ajde...

Ali, ono shto nisam platio i nikako se nisam nadao pomoci u tom pogledu, a to je da mi je chovek nesebichno izashao u susret kad sam proshle nedelje odradio atest. Znachi, umesto da se sam cimam i jurcam po Bg-u, Ivan mi je zakazao atest, chak i "progurao" papire preko reda tako da sam sve zavrshio u najminimalnijem mogucem vremenu... Obzirom da nisam iz Bg-a, spasio me je verovatno celodnevnog cimanja i chekanja po raznoraznim redovima, kako to vec biva u nashoj administraciji...

Inache, kad je lik iz AMS pogledao ispod haube i upitao me je ko je radio instalaciju, na odgovor da je u pitanju AC Rasic/Ivan - samo je nekoliko puta potvrdno klimnuo glavom... Odmah mi je bilo jasno da je i njemu sve jasno =]

Dakle, josh jednom (po ko zna kojio put) imam samo najbolja iskustva sa centrom Rasic/Ivanom, i samo mogu da kazhem da mi je zhao shto nema vishe ovakvih primera profesionalnosti i predusretljivosti. Ono na shta smo uglavnomo navikli po ovdashnjim servisima i raznoraznim radionicama se svodi na uzimanje kesha i momentalno od*ebavanje i ogradjivanje, dakle "instant" pljachka bez naknadnog preuzimanja odgovornosti o poslu ili garancije... Stoga ovaj primer zaista treba da sluzhi za primer...drugima...

Treba li da napomenem da je atest proshao "glatko", komentar ljudi iz AMS je da je posao uradjen "shkolski", sve po PS-u i JUS-u... =]

Chista "desetka", ponovo...

Comment

Working...
                X