Crna kosacica 1.0 12v
Collapse
X
-
Re: Crna kosacica 1.0 12v
Hvala cvorke.Evo jos par slika od pre koji mesec.
Zbog ove kisincine nikako da stignem dovrsiti farbanje oba branika,plasticnih stitnika rubova,retrovizora...tako najnovije slike za koji dan.
Sto se tice stilynga na corsi su zatamnjena stakla llumar folijama,tonirani stopovi i zmigavci,obrvice stavljene,gril s alu mrezicom,alu patosnice,alu rucica i hrom okvir menjaca,plave led diode ispod nogu (su)vozaca,maglenke,komplentno ofarbana prednja konzola,rukohvati...,muzika alpine*6zvucnika itd
Tuning?Na ovom motorcicu mislim da nema svhe nista raditi jer i ovako slabo ide tj ajd po ravnici i gradu nekako al uz brdo je "milina"gledati kako me svi prestizu.Stavljena je kn pecurka pre 65000 zbog zvuka i recimo 5% manje potrosnje.
U planu je nabavka nekih 14" alu,branik od gsi-ja s integrisanim maglenkama(jer sam ovaj urnisao sa isecanjem proreza za postojece),black farovi i black crni lexus stopovi...
Comment
-
-
update:
Ofarbao prednji i zadnji branik,stitnike rubova (zaboravio stitnik vrata vozac/suvozac),Unutrasnje plastike vrata....Farbanje obavljeno u kucnoj varijanti,crnim metalic sprejem i bezbojnim lakom preko.Skinuo hromirane rucke vrata spolja..Nabaviti extra alufelne i to je to
Comment
-
-
Uzmi u razmatranje i onu sivu mrežicu na masci, možda bi mogao na nabavis masku bez znaka pa da staviš umesto te mrežice...mada i ovako ne izgleda loše...
Neću da ti kvarim volju, al mogao si i poklopce retrovizora u metalik...Opel Corsa C 1.4 16V
Comment
-
-
@ el Fuego: Tu mrezicu na grilu sam sam nekako sklepao,zasad nije lose.Normalno da bi bolje stajaoneki drugi gril ali 50e mi se ne daje za Inpro u Ganglandu.Video sam na e-bay extra grilova hrom,black i to po povoljnim cenama 15-20e samo da nadjem nekoga ko ce mi obaviti tu transakciju.Retrovizore,lajnu srednju sam zaboravio i to cu odraditi za koji dan
Imam i alu brodske patosnice 2mm pa cu staviti sutra i slikam.
Zao mi je sto mi je izmakao fabricki branik sa integrisanim maglenkama od 1.6 Gsi u Sapcu,samo 60e kostao.U planu mi je nabavka istog jer mi je ovo drugi par maglenki da su napukle,strasno je krto staklo.
Za felne ne znam sta da radim jer imam ganc 4new mishelinke a alu 13" sa profilom gume 70 bi izgledalo glupavo
Comment
-
-
Originally posted by Darkopop15 bi izgledalu u fulu. Ja sam zbog novih guma kupiJo manje felne jer mi se nisu davale pare. Procheshljaj oglase po forumu uvek neko nudi neshto povoljno.
Comment
-
Comment