Crna kosacica 1.0 12v
Collapse
X
-
Re: Crna kosacica 1.0 12v
izvini ali 1.0 jeste motor. imam jedan takav na brisacima.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Odg: Crna kosacica 1.0 12v
Sta da se radi Mirdza,dugo trazio trazio i napokon nasao
Jeste da je preslabasan motor al za ovih 10god koliko ga imam nikad me nije izneverio a prosao je mesta kuda ni oni sa 3x jaci ne bi pomislili da zarolaju!
Jucerasnja
ATE GSI celjusti,ATE novi GSI samovent diskovi 256x20 i ATE plocice spremne za ugradnju!
By puzo109 at 2012-03-0
By puzo109 at 2012-03-06
Comment
-
-
Zapostavih garazu
Uzet F18CR na sajlu da se ne bih hebavao sa hidrodrukom,jos uvek se ceka majstor za jun da ubaci 2.0 16v tako.
Nosac desni napravljen,takodje distanci na nosacu menjaca,gumeni nosac nov Lemforderov,GSI balans stangla prednja i zadnja uzeta,KN od focusa turbo,uskoro i SKF lezaji novi od audija quatroo kao i astrine F XE prirubnice i resene glavcine.
Ostaje samo problem poluosovina ,vektrine da se skrate na corsine mere.Ajd i to je reseno samo da se posalju za BN kod profi strugara ili da nadjem nekog dobrog u NS-BG.
Corsa se i dalje odrzava kako dolikuje te su zbog lupkanja zadnjih amortizera stari baceni a pazareni novi Kayaba Excel G.
Naletele moje omiljene Irmscher Softstars u dimenziji 16 te sam dopunio niz 14-15-16cola iste marke i modela.
Naravno gume na nivou,skoro nove Pirelli Pzero Nero 195/45-16.
Ovako sada izgleda a kad se prolepsa vreme postavljaju se crni metalik GSI fabricki pragovi.
Comment
-
-
Hvala.
Mislim da ce biti zestoka promena buduci da cu preci sa 54 na 136ks a kasnije su u planu jos neke ok sitnice za dizanje snage mada mislim da ce 139 biti puna kapa za svakodnevnu voznju.
Nazalost nije C20XE 150ks nit sa bobinom nit novi sa DIS modulom vec sledeci X20XEV 136 sa siemens simtec 56.5 ecu-om koji se ugradjivao zbog e2 norme u vektru A,B,calibru A,omegu B,astru F.Nek me posluzi ko drugare u drugim modelima opela bicu presrecan.
Fakticki C20XE je remek delo dr-a Indre,odlican atmosferac,nepoderiv motor al dzaba kad nisam naisao na dobar,skoro svaki je bio izakan zesce a ok generalna za njega nema ispod 1000€.
Tako sam skontao da je bolji XEV dobar od sklj XE-a te sam uzeo odlicnu vektru B 2.0 16v '98 od prvog i jedinog vlasnika svajcarca,odrzavanu u ovlascenom sa 200k km na satu.Ostalo rasprodao a,ono sto mi treba zadrzao i pali se jednom u 20dana do ubacivanja,fakticki gola sasija na panjevima i motor.Moor i dalje kao casa,pali na pola kljuca,sta reci za swiss odrzavanje.
Nije ni los 182-188NM na 3200rpm a iz njega je izveden XER tj atmo 160ks za astru G OPC1.
Posto XEV ima dve usisne grane bicu srecan ako me je zadesila dualtract,usisna sa klapnama,nisam proverio.
Da nam nije banana drzava rado bih odmah nasao 2.5V6 170,nebitno C25XE il X25XE,koji ima em brutalan zvuk em vuce kao blesav.Last edited by Puzo81; 29.03.2013, 20:38.
Comment
-
Comment