Crna kosacica 1.0 12v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • svarglic
    CBC Senator XXL
    • 30.10.2007
    • 396
    • Novi Sad
    • golf 4 TDI

Re: Crna kosacica 1.0 12v

jer su Ns plasticari trazili mnooogo crvenih da odrade 1 hebeni drzac srafa.I sam znas koliko plasticari po NS deru
    ti se lepo javi drugaru svarglicu da ti kaze koga da des da ti uradi taj nosac kako treba a da te ne odere
    ti zaboravljas koga da pitas...
    u najgorem slucaju oticemo do rume kod drugara plasticara pa cemo na licinom mestu odraditi

gume i felne su pun pogodak
    VTS
    Originally posted by QV lale
    Jos jedan....
    Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
    where real Saxomans live...

Comment

• Puzo81
      CBC Senator XXL
      • 04.08.2009
      • 687
      • Novi Sad/Prijepolje

Hvala druze Svarglicu komesare

To su me jednom odrali kad sam se tek doselio za NS.Tada te nisam poznavao a ni CBC nije postojao.Za sve tvoj mob mi stoji na desktopu pa kad zagusti zvrrrrr te

Taj drzac nije toliko bitan vec cemo popricati o plasticaru u NS ili do tvog drugara da mi lepo odradi rupe za hella maglenke a ne ovaj moj homemade katastrofalan rad,izrezao rupe i shebao za medalju

Comment

• shonsy
        CBC Senator XXL
        • 11.05.2007
        • 1391
        • London/Beograd
        • Honda CBR 125R

Puzovicu napredujes i to opasno!

Dobro je da sam ti poslao stopove i masku, tj da si se za to odlucio jer ce ti stvarno puno promeniti izgled kosilice. Ovo sada sto imas je bzvz, cak je, po meni, naruzuje - stopovi su ti matirali potpuno, jesi koristio bezbojni lak pri farbanju? Maska isto siva, gusta, ne ide nekako... Te jedva cekam da preuzmes ovo (stize posiljka danas-sutra, javljam ti) pa da montiras i uzivas u poboljsanom izgledu! Al nemoj da se vadis i cekas odmor, skini bar onu srebrnu liniju sa leve lajsne...

Jesu legli dobro oni sigurnosni srafovi sto sam ti posalo prosli put (dobra duzina)?

Gume i felne su stvarno pun pogodak kao sto rece kolega Svarglic, jer si dobio mnogo lepsi auto, a ipak udoban i maksimalno upotrebljiv za gradske uslove.

Provericu za one brembo diskove, kao i za plocice, pa ti javljam na pp.

Comment

• Cherokee_NS
          CBC Senator XXL
          • 08.02.2009
          • 802
          • Novi Sad

Video kosacicu danas na raskrsnici kod Master centra, interesantno izgleda onako sav crn koliko sam ga nabrzaka video
          Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• Puzo81
            CBC Senator XXL
            • 04.08.2009
            • 687
            • Novi Sad/Prijepolje

@Shonsy

Svakog dana u svakom pogledu sve vise napredujem ,Hvala.

Lepi su bili kad sam ih tek odradio,onako crni metalik tonirani ali u zadnjih pola godine opasno su izbledeli pa si na jakom suncu i crvenkasti dok po mraku i kisi ok.Nisam koristio bebojni lak a kad sam se setio bilo je kasno .Ponovicu opet postupak+bezb lak pa idu na prodaju

Pre sam imao te "hrom" momente pa mi se svidjala sacasta maska al sam u full black fazonu pa radim na tome.

Lexuse i gril jedva cekam.

Nalepnicu i hrom traku na lajsni skidam za vikend,nekako mi naruzuju slike pa sam morao da otvorim poklopac rezervoara,zar ne vidis

Kako sigurnosni tako i ono sto mi je Svargla poklonio odgovaraju "ko **** na nosi",nisu trebali da se krate nit kace kocione aparate i pakne.Glavno je da imaju 10.9 tvrdocu koju sam ocajnicki trazio

Felne cucnule extra,prezadovoljan sam.

Brembo kocioni kit na 1.0 12v.Imaju ljudi da mi se smeju zesce al kad sam je zadnjih 7 god odrzavao sa najboljim aftermarket brendiranim delovima a ne GM-o nastavicu tako.

@Cherokee_NS

Si siguran da si video moju Corsu?

Znas onu "crno pa se ne vidi ",mozda sam zestoko proleteo kod Sajma pa nisi bas dobro video

Comment

• Puzo81
              CBC Senator XXL
              • 04.08.2009
              • 687
              • Novi Sad/Prijepolje

Stavljene stopke juce u 21h po mrklom mraku.Jbg nisam mogao da iscekam.Bocna hrom lajsna skinuta.Poklopac rezervoara farbam za koji dan

Grill cu sutra jer je danas praznik

Evo malo slicica sa Miseluka pa kao su legli lexusi,alu,gume prosudite sami [kratz.g

Comment

• Puzo81
                CBC Senator XXL
                • 04.08.2009
                • 687
                • Novi Sad/Prijepolje

edit

Pre svega zahvaljujem se kolegi Shonsyju sto mi je omogucio da dodjem do Lexusa i grila,bez njega bi se namuchio da nadjem pomenute artikle u Serbiji,pre svega POVOLJNO i fenomenalno zapakovano.Nastavicemo saradnju Shonsy uskoro

Danas konacno namontiran gril

Comment

• shonsy
                  CBC Senator XXL
                  • 11.05.2007
                  • 1391
                  • London/Beograd
                  • Honda CBR 125R

Drago mi je sto si zadvoljan i nasom saradnjom i proizvodima!

Kosacica izgleda sada mnooooogo bolje!

Sad jos da je spustimo....

Comment

• Puzo81
                    CBC Senator XXL
                    • 04.08.2009
                    • 687
                    • Novi Sad/Prijepolje

Rado bih je spustio al mislim da od toga nema nista.ET ovih felni je 38 (fabricki 49)+0.5J sira felna+guma sira 1cm u odnosu na prethodnu sto je dovelo da je vrh gume udaljen od ruba nekih 1cm.Kad bi spustio i -30mm mislim da bi zestoko deralo gumu.Slikacu pa okaciti i videces o cemu pricam

Pre neki dan osvezenje

Resio da skidam dizne i pocastim ih ultrazvukom blue_thumbu blue_thumbu .Hvala drugaru SVARGLICU na pomoci

Majstori preuzeli posao,namucili se ko niko,hebeno skinuti bruka zbog malog prostora i nekog spleta zica iznad injektora.oba creva za benzin zapekla do dzadze.Kad smo skinuli imali sta da vidimo.Jedno crevo sto napaja glavnu magistralu koja se deli na tri dizne skoro da je zapusilo od naslaga,precnik smanjen bruka,nije ni cudo sto se vukla ko prebijeni magarac.

Bajs kao drugo prevozno sredstvo je izvadjen iz gepeka, bio bez auta 3-4 dana

Izvestaj posle ultrazvuka dizni:

Pre svega hvala Bogu da su gumice na diznama bile citave jer bi se namucio zesce sa nabavkom novih.Zasto?Imaju dve gumice po dizni,jedna manja na vrhu i jedna veca pri osnovi.Zvao preko 20 radnji,M-powera i nema nidje da se kupe.U stvari ima na dva mesta ALI-u jednoj radnji se ceka mesec dana jer moraju da poruce u fabrici i par gumica po dizni kosta 15evra,znaci za tri kom 45evrica.U drugoj gumice mogu da se kupe samo u kompletu sa diznama i jedna kosta 150 odnosno 450evra tri dizne Ne znam da li su me lagali ali tako da su rekli u ovlascenom servisu.

Svargla rece da i nisu toliko bile prljave ali zato je ona magistrala bila do jaja zapusena.

Onda je nastupio hebavanje sa vracanjem dizni,zbog naduvanosti gumica(valjda od vazduha) nisu imale sanse da se vrate u lezista.Posle pola h hebade sa mazanjem ulja,masti,malo pajserom natezanje,srafovima... uspeli su da uklope sve na svoje mesto.Jedan sraf od magistrale se zagubio (zahebavali su me da je upao u cilindar i da cemo pri paljenju odmah cuti dje je ) al na kraju stavili drugi a taj otisao u nepovrat.

Prvo paljenje je bilo ko da palim motokultivator.Dok nije navukao gorivo tresao se toliko da sam mislio da se nesto zestoko shebalo i da ce motor ispasti napolje.Kad je primio benzin poceo je da prede,mirnije radi na leru u odnosu na pre i prvi put u zivotu da cujem tak tak rad injektora (kao na snimku slobodanak posle zamene lanca ).Tokom prve voznje primetio sam bolje povlacenje u svakoj brzini,zustrija ubrzanja preko 3000rpm

Sledece u planu je pranje KN filtera i zamena svetjki NGK BKR5EK (nisu menjane 50k km) jer se desavaju blaga trokiranja na leru a to me nervira.Posle tih zamena garantujem da ce jos brze povlaciti u kombinacji sa cistim diznama.Po meni jedina usporenja koja ce dolaziti bice id naseg katastrofalnog benzina i kvacila koje je pri kraju,recimo max jos 20k km da izdrzi.

Evo slicica magistrale iznad dizni i spleta zica iznad

Comment

• Marko Denser
                      CBC Veteran
                      • 24.05.2008
                      • 141
                      • Beograd-Surcin

ooo lepo si ga sredio,mene nesto isto zezaju dizne na bubi kad predjem 6000 obrtaja,pogledam ja tamo kad ja covece i nemam dizne ))) sta ja da kazem,ti si dobro prosao
                      I'd rather be driving my SUPRA

Comment

• Puzo81
                        CBC Senator XXL
                        • 04.08.2009
                        • 687
                        • Novi Sad/Prijepolje

Hvala Mare!

Cuj njega buba od 34ks na 6000rpm,teska zahebancija Boxer je boxer.Ako svratis u Prijepolje vodji moju bubu,ona vrti na 7000rpm

Ako sve bude u redu Corsaja ce biti ponovljena sa ovim crnim andjelima

Comment

• somi_kac
                          CBC Senator XXL
                          • 03.04.2009
                          • 796
                          • Kać

Nista od spustanja...

@ Marko Denser
                          Druze, jel' ti jos treba onaj merac pritska, da ti saljem?
                          OPEL Astra 1.6i
                          OPEL Kadett 1.6
                          ŠKODA Favorit

Comment

• Puzo81
                            CBC Senator XXL
                            • 04.08.2009
                            • 687
                            • Novi Sad/Prijepolje

U pravu si,bas danas gledao,ama ne moze ni 1cm da se spusti

Somi,zaboravio si nesto da kazes za farove,ajd ispljuni,ne ljutim se

Comment

• legenda
                              CBC Senator XXL
                              • 28.03.2009
                              • 1345
                              • Beograd

Svaka cast,lepo si usao u pricu...mislim da ce joj farovi leci za deset...nego ako smem da predlozim...kad si vec krenuo da ulazes,sta mislis da joj ubacis neku malo jacu masinu...1.6 recimo...pozz

Comment

• Puzo81
                                CBC Senator XXL
                                • 04.08.2009
                                • 687
                                • Novi Sad/Prijepolje

Hvala hvala

slobodno s predlozima,ne ujedam

DA,imam u planu ubaciti 1.6GSi 106 ili 109ks.Mozda i C20xe od 150 (jer se lakse nadje) ali ne znam da li prave problem pri tehnickom,atestu jer se taj motor nikad nije ugradjivao Corsu kao model

Plan je(pre naredne godine ne verujem) da dovezem kompletnu corsu GSI i sve u tancine prepakujem,motor,menjac F15 ili F17 zaboravih,ECU,discove,instalaciju......ma sve redom.Po dosadasnjem proracunu bez 1000-1300e u dzepu nema svrhe ulaziti u tu prichu

Opet,corsa ostaje devojci (supruzi) i malo mi prpa kako ce se snalaziti sa 109ks+chip kad i ovih 54ks urnise zesce

Comment

Working...
                                X