Za tog iz oglasa imam jos par malo drugacijih slika, ali nebitno sad za temu...
Ovaj moj, receno je vec, nikada nije bio u oglasima (da jeste, garantujem da bi ga prvi potencijalni kupac sigurno uzeo), vec duze vremena je garaziran posto je vlasnik van Beograda i kupljen je preko drugara.
The difference between men and boys is the price of their toys
A sad lepo nediraš ništa, auto teraš u servis na redovno šta treba, kad zaključaš vrata ključeve ostaviš odmah na klin, ne diraš haubu, tamo je motor i to sve radi i ne moraš ti baš da znaš kako radi i kako mu izgledaju crevca. Prihvati činjenicu da to jednostavno radi, ne nisu vile rusalke što okreću pedalice ali neko ih okreće... I trajaće.....
Šalim se malo normalno, auto je prelep i mnogi bi ga rado posedovali
Pa covek je valjda u ona 2 auta sto je prezentovao u projekte imao valjda 1000 konja, dodaj jos x5 sto je spominjao, i ovo cudo... Covek se priblizava cifri od 2000 konja
Cik nadji neki Evo 6 kod nas, a da nije bio omotan oko bandere, da mu se nisu "poljubili" kosevi, ili da nije totalno izraubovan - ili makar da je solidno odrzavan. Takav ne postoji.
Uostalom, Impreza je, makar meni, i interesantnija bas zato sto je drugacija od "normalnih" automobila sa onim boxerom napred...daje neki smek autu.
A od sra**a nema nista, dzaba cekate
The difference between men and boys is the price of their toys
Comment