Pontiac Firebird GTA 5.7
Collapse
X
-
Re: Pontiac Firebird GTA 5.7
Danas sam ugrabio vremena i montirao itison i sedista koja sam nekoliko dana sredjiva odozdo, jer su nosaci bili zahvaceni korozijom pa sam to sve lepo ocistio/izbrusio, naneo osnovnu nitro boju i onda crnu. Stigao sam da uslikam dve slicice, jer sam zurio dok je dan, a morao sam da se zezam i sa GSI-jem i felnama, pa ne stigoh sve lepo da ovekovecim
Uglavnom sada su montirani itison i sedista, sutra idem kod caleta po tapacirunge sa vrata koje sam mu ostavio da ih tapacira i sredi nosace, pa uskoro slede i njihove slike.
Inace, trebalo bi u januaru da ga napokon posle 6 godina registrujem, jer ce tada da upadne u "najjeftiniju" kateogoriju po starosti i cena ce sa sadasnjih 118000din da padne na 56000din, sto je "malo" podnosljivije
Comment
-
-
Danas sam malo upalio autic i probudio komsiluk, pa sam ispustio svu vodu iz motora, a voda je bila braon boje
Nisam nista sipao jer treba da porucim originalni hladnjak iz USA, a mrzelo me da vracam sva creva i sipam nov antifriz, pa kasnije da to sve bacam i kupujem novi
"Opaclio" sam i koju sliku, cisto onako...
Comment
-
-
Hahah, ne brini, uradjeno je po fabrickom kroju, a napred ni ne treba da ide posto je u pitanju automatski menjac i ovo je maksimalan gornji polozaj, a rucica ide samo na dole pravo
Comment
-
Comment