Radovi lagano napreduju, zamenjeni Coolant temperature sender, Coolant temperature sensor, Knock sensor, rucica za brisace, kablovi, kapa i svecice. Takodje, kupio sam nosace za farove, a kada sam video da su farovi za te nosace 300din/kom, uzeo sam dva komada i montirao danas posto oni koje sam kupio ranije ne mogu da se montiraju dok ne nabavim onaj niklovani okvir preko koji ih drzi. Skinuo sam i onaj blentavi zadnji spojler posto mi se uopste ne dopada kako stoji na Pontiac-u, mnogo ga suzava od pozadi.
Klima je kompletirana ali moracu da sredim kompresor posto nesto strahovito melje kada se ukljuci i greje se nenormalno, a najverovatnije cu da montiram drugi posto mi elektricar igrom slucaja ima identican ispravan u steku
Iskljucio sam motore koji podizu i spustaju farove posto stalno moramo da drzimo ukljucene farove i da ih ne bih non-stop drndao gore-dole, lakse je da su stalno podignuti
Car parts for modern & classic cars. Jeep & truck accessories. Street performance & off-road parts. Mechanic tools & shop equipment. Free shipping on $109 orders.
The difference between men and boys is the price of their toys
Summit uglavnom drzi skuplje varijante, a ovo je po meni najpovoljniji sajt (prodavnica), a salju cak i u Srbiju http://www.rockauto.com/
Upravo sam juce porucio jos delova preko njih.
Danas sam kod farbara probao da ispoliram jedan deo auta i odusevilo me kako je ispalo, tako da sam odlucio da ispoliram ceo auto, a da ofarbam prednji spojler (malo je ostecen i izguljen) i gepek (ima rupe od spojlera koji sam skinuo). Odneo sam da se napravi boja i sledeci vikend ide farbanje i poliranje
Evo da se vidi kako je matirao ceo auto:
Takodje, zamenio sam prednje i zadnje tockove, posto zadnji imaju ET16, a prednji ET0 i onda malo blentavo izgleda da su zadnji uvuceniji od prednjih, a i falc/rub je veci kod prednjih sto je jos blesavije
Evo ispod se jasno vidi kako je ranije bilo, a kako je sada:
Comment