Moze i 15' , mada s obzirom da zensko vozi ja bi ostavio 14'
sad ces da uvredis coswortha , mnogo puta je puta objasnjavao da devojka vozi bolje od vecine muskaraca
Jedva cekam da, daj boze, napakujemo taj 2.0 Turbo, e onda ce mnogi cesati po glavi kada ih na semaforu opere devojcica sa nekim uspavanim, 15 godina starim Tipom.
Slaninar ipak je to zensko, znam imam i ja sestru.
@Cos bolje nemoj da pakujes 2.0 u njega jer to nije za svakodnevnu upotrebu. Jer ovde nemas ni puteve za takav auto, sem toga taj motor trazi da se vrti, da se siba, a to u gradu je veoma tesko i nije preporucljivo.
@Cos bolje nemoj da pakujes 2.0 u njega jer to nije za svakodnevnu upotrebu. Jer ovde nemas ni puteve za takav auto, sem toga taj motor trazi da se vrti, da se siba, a to u gradu je veoma tesko i nije preporucljivo.
Huh... Tuning?
Searching for tuning genes in Wartburg.....
Searching....
Searching....
No matched label found.
Wartburg is a stock-car driver.
Vidi, to i nece biti bas za svakodnevnu voznju... Nije da je kupljen za tuning, daleko od toga, ali nije auto koji ce svaki dan prelaziti po 150km...
Uglavnom u vecernjim satima.
Po velikim BG bulevarima.
Uh, kako su dobro sredili Dusanovu i Dz. Vasingtona na Dorcolu...
bas kod komsije u servis veceras dosao jedan tipo, ima problema sa centralnom, daljincem i podizacima stakala. covek poludeo napolju toplo a ne moze da otvori prozore, niti da otkljuca auto a pisao si da i ti imas slicne probleme... si resio to
Treba danas devojka da mi donese dizalicu da bih mogao da zatitim auto bitumenom, pa cu verovatno i ofarbati dobose i klesta u crveno. Kada padnu felne da se ne brukam.
Nasao sam gasne amortizere (50eur/kom.), raspitujem se za neke krace opruge, ali nema nigde...
ali centralna na voz. vratima prosto ne radi, verovatno je crkao motor.
ehh mislim da ce ti to biti problem.. zato sto ako otvoris tapacirung neces videti motorcic za centralnu, jer je valjda u sklopu same brave pa je tesko naci takve iste ( tako sam bar cuo)
Comment