Slaninar posto je njegova devojka normalno je da je hvali.
1990. Fiat Tipo 1.6
Collapse
X
-
Jedva cekam da, daj boze, napakujemo taj 2.0 Turbo, e onda ce mnogi cesati po glavi kada ih na semaforu opere devojcica sa nekim uspavanim, 15 godina starim Tipom.Originally posted by Darko_NSsad ces da uvredis cosworthaMoze i 15' , mada s obzirom da zensko vozi ja bi ostavio 14'
, mnogo puta je puta objasnjavao da devojka vozi bolje od vecine muskaraca 
TDI mafija...
Comment
-
-
Slaninar ipak je to zensko, znam imam i ja sestru.
@Cos bolje nemoj da pakujes 2.0 u njega jer to nije za svakodnevnu upotrebu. Jer ovde nemas ni puteve za takav auto, sem toga taj motor trazi da se vrti, da se siba, a to u gradu je veoma tesko i nije preporucljivo.
Comment
-
-
Huh... Tuning?Originally posted by Wartburg@Cos bolje nemoj da pakujes 2.0 u njega jer to nije za svakodnevnu upotrebu. Jer ovde nemas ni puteve za takav auto, sem toga taj motor trazi da se vrti, da se siba, a to u gradu je veoma tesko i nije preporucljivo.

Searching for tuning genes in Wartburg.....
Searching....
Searching....
No matched label found.
Wartburg is a stock-car driver.
Vidi, to i nece biti bas za svakodnevnu voznju... Nije da je kupljen za tuning, daleko od toga, ali nije auto koji ce svaki dan prelaziti po 150km...
Uglavnom u vecernjim satima.
Po velikim BG bulevarima.
Uh, kako su dobro sredili Dusanovu i Dz. Vasingtona na Dorcolu...
Comment
-
-
Niko nije savrsen...Originally posted by WartburgWartburg is not driving Zastava...
Comment
-
-
bas kod komsije u servis veceras dosao jedan tipo, ima problema sa centralnom, daljincem i podizacima stakala. covek poludeo napolju toplo a ne moze da otvori prozore,
niti da otkljuca auto a pisao si da i ti imas slicne probleme... si resio to
Comment
-
-
Problem sa otvaranjem vrata sam resio, ali centralna na voz. vratima prosto ne radi, verovatno je crkao motor.
Prozori mi rade sasvim OK, jedino sto se suvozacki nekad ne podize u ravni, ali samo ponekad, ali i to se da zameniti.
Comment
-
-
Pregovaram o nekim felnama...
Treba danas devojka da mi donese dizalicu da bih mogao da zatitim auto bitumenom, pa cu verovatno i ofarbati dobose i klesta u crveno.
Kada padnu felne da se ne brukam. 
Nasao sam gasne amortizere (50eur/kom.), raspitujem se za neke krace opruge, ali nema nigde...
Comment
-
-
ehh mislim da ce ti to biti problem.. zato sto ako otvoris tapacirung neces videti motorcic za centralnu, jer je valjda u sklopu same brave pa je tesko naci takve iste ( tako sam bar cuo)ali centralna na voz. vratima prosto ne radi, verovatno je crkao motor.
Comment
-
-

Comment