Nakon asembliranja i svih prerada koje su morale biti obavljenje pre farbanja auto je popet na prikolicu i oteran kod Zokija Klinika u Sabac na deasembliranje i farbanje, te nakon farbanja na ubacivanje motora , povezivanje struje, grejanja i ponekih grubljih radova.
Auto je potom prebacen u baznu garazu kod Vuka na Avali na finalne radove kojih je bilo prilicno puno, i koji su trajali poslednjih 7 dana. Bilo je tu jos dosta toga da se uradi sto funkcionalno sto estetski da bi to pored toga sto ce da radi i sluzi svrsi bilo koliko toliko i pristojnog izgleda. Od pravljenja nosaca za sajlu gasa i poluga, montaze sedista,pojaseva, gepeka,spojlera, pravljenja auspuha, podesavanje visine kola, pravljenje bocnih stakala od leksana itd itd. jos jedno 20 stavki, potrajalo je...
Svako radi ono u cemu je najbolji
Danas je zavrseno stelovanje trapa i jos neke sitnice, sutra vece boze zdravlja nalepnice a pre toga stize hauba, retrovizori i to bi bilo to, pa da se krece na put
Spot ce biti gotov boze zdravlja sutra uvece pa cete imati priliku da kompletnuo pravljenje drift auta vidite u 4min.
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Pa da bude ko Polov ciji si auto inace postavio ,salu na stranu sad kad razmislim Pol je jedini koji je vozio karavana E36 u celom sampionatu u poslednje 3 godine, iz nekog razloga nije omiljen kao ni karavani generalno al ovaj njegov je bas dobar i za primer.
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Danas je konacno napravljen prvi drift to jest prva prava proba ,auto je odlican ponasa se zadovoljavajuce cak iznenadjujuce dobro, racunajuci da je sve drugacije od kockice i da je polozaj vozaca izmenjen ja sam uspeo za dva kruga da pohvatam skoro sve sta i kako radi auto moj je bio vec drugi krug ..Auto ide mnogo bolje od kockice jer je mnogo laksi i ima 17' tockove ,sada stvarno ubrazava kroz krivinu prilikom drifta to je bio i cilj da tako kazem !!!!!!!
DA SE ZAHVALIM SALETU NA AUTU I SVEMU STO NAM JE OMOGUCIO ZA 2010 !!!!!!!!
NARAVNO VUKU ON JE SVE SAM URADIO NA KOLIMO DA BUDEM PRECIZAN 90% !!!!!!!!!!
U spotu kada bude zavrsen videcete i ostali deo ekipe koji je isto tako pomagao u svemu ovome !!!!!!!!!
HVALA JOS JEDNOM SVIMA !!!!!!!!!!!!!!!!!
EKIPA [ CVRLE,MARKO STRUJIC ,MARKO [CUPA] ,MISKO M,KLINIK ]
Ja se ivinjavam ako sam nesto pogresno napisao to je zato sto sam jako umoran ,sad je pola tri ujtru do pre 5 minuta smo radili na kolima !!!!!!!
Naravno, posebno ova bez preklapanja zadnjih sedista.
Ipak, verujem da rollbar to toliko ukruti da posle nije vazno da li je kupe, karavan ili sedan.
Kupe je ipak lepsi, mada ste pokazali da i sedan moze lepo da se sredi. Jos kad legne vinil, bice full atrakcija
Pa jeste, rollbar sve lepo ukruti, samo je pitanje koliku ces tezinu u cevima da dodas da kompenzujes za nesto slabiju sasiju. Opet dodje na isto ali sa dodatnom tezinom, jer fabrika ipak malo bolje ukomponuje dodatnu cvrstinu sasije u dizajn skoljke sa 4 vrata, uz minimalan dobitak na tezini, nego sto mi to mozemo da odradimo dodavanjem cevki.
The difference between men and boys is the price of their toys
Comment