driftuje bez problema i slusa jako dobro ,samo ga dosta zeza turbo ali moze , ima tu par sitnica i bio bi savrsen auto !!!!!
vrteo Sale E36 drift auto , za pocetak nije lose samo ga po navici stalno ispravlja , jos malo i bice sve do *eggs * ima osecaj a to je najbitnije u driftu !!!!!!
ali AERO koje sihtanje koji zvuci strasno ja da ne poveruje covek ,prvi metri sa njim bili su kao da ga vozim stalno eto koliko je dobar auto to najvise pokazuje!!!!!!!
NARANDZASTI je pojava za sebe jos kad ga vidite u retrovizuru a znate da ne treba da bude tu ahah!!!!!!!!!!!!!!, i ne kazete da ste upalili nitro
Sto mislis pogresan motor ,ako si mislio da je bolji v8 m5 iz e39 gresis ,prvo nije mnogo jaci ipak je to M i radi mnogo bolje na velikim obrtajima radi i na malim jer je v8 ali nije to to sto meni treba ,drugo jako je skup ,trece sta ako se nesto pokvari gde naci deo a za ovaj obican ima na svakom cosku ,mislim na delove koji se mogu brzo zameniti !!!!! ovo sam napisao ako si mislio na taj motor !!! ako si na naki drugi onda sory!!!!!!
Al' ga je povukao Boki,
Salu na stranu, ovo pucanje gume pri brzino od skoro 200, u krivini, nije ni malo naivno. Srecom, a verovatno i znanjem vozaca se sve dobro zavrsilo.
Nego, stoji tu parkirana i ta famozna crna Impreza
Dajte neki snimak sa njom, 100% ga imate
Inace se obradujem kao malo dete kada u Saletovim temama vidim video klipove! Bolji su od svakog sa onih 18+ sajtova
Comment