Wow, ovo vec deluje vrlo impresivno, izuzetno brzo pre svega!
Da li postoji kakav trade-off da se "da" malo brzine za jos malo uglova ? Deluje mi da bi onda "to bilo to".
Pa sad, na Playstationu bi mozda i moglo, a sa zivim covekom za volanom, treba vezbe. Sve je stvar balansa vrste guma, kako se ubode koja krivina, snage...
Slikovi su jedno od resenja, probacemo i to.
The difference between men and boys is the price of their toys
Mnogo sporija da, ali ni priblizno iste konfiguracije kao ni istih krivina, bez pravaca izmedju krivina kao na Huji itd.
Bojan sada ima mogucnost sasvim ozbiljnog ugla a da to ne narusava uprvljivost i ne dovede do okretanja. Ugao je direktno vezan za brzinu koja na Huji i nije bas neka i nema toliko brzu krivinu da bi mogao postici veci ugao dok na ovim sporim krivinama je odlican kao i ovaj Falken samo je snimak od juce jako los. Ugao je najbitniji i boduje se prilikom kvalifikacija ili strucnije eliminacija kad ostane 32 vozaca ili 16 koji voze trku, kasnije je bitan ali mnogo manje.
Ugao iz Rumunije:
Poenta ugradnje nitra je vec objasnjena a Spanija je staza gde ce veca brzina i snaga biti itekako potrebna. Posto se na toj stazi uglavnom vozi zimi pa nekih snimaka voznje po suvom sem supermoto trka i nema, evo kako izgleda zalet i prva krivina.
Obratiti paznju na pocetak i duzinu krivine i tamo posle 40sek. kad krene zalet ponovo pa koliko dugo se vozi prva krivina i pri kojoj brzini po snegu, pa zamislite kako ce to da izgleda po suvom i koliko dugo treba odrzavati ugao kroz krivinu, zato je potrebna snaga:
Posto auto ima 2 sedista, jeste razmisljali mozda da ponekad naplacujete voznju obicnim ljudima, na Huji ili sl.? Bokiju dobro dodje da trenira, a od naplate mozda pokrije neki deo troskova za taj dan. Verujem da bi mnogi bili zainteresovani...
Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
Po meni možda bolje da naprave nekog krša koji neće biti skup za vozanje i sa njim skupljaju priloge a 'full' auto da čuvaju za ono za šta je i namenjen.
Ako mogu da se priloze snimci drifta po suvom a ne pokusaji, onaj beli bmw je vise nego smesan a ovaj drugi ni ne idu na prvu krivinu vec seku precicom pa vozikaju ove spore i to iz ovog ugla kamere sa zadnjeg tocka ( osim krupnog kadra bulje) ne moze ni da se vidi kako rade
Na svakoj King of Europe trci postoji vreme u toku dana od dva puta po sat vremena kad je predvidjeno za drift taxi. To najbolje funkcionise u Madjarskoj i tamo dva kruga kostaju 20-30evra,kod nas je bilo cini mi se 1000 pa i nije bila neka otimacina za vozace a izbor je bio veliki. Generalno je diskutabilno dal je isplativo jer na nekoj pravoj stazi gde se nove gume trose oko 6-8 krugova, dve gume kostaju oko 200 evra, dodjes da je to neka 0 cak i minus,pa minus za gorivo, minus ulje itd. A mislim da u Srbiji jos niko nece ili su vrlo retki koji bi dali 3000 din za dva-tri kruga slozices se. Drugi problem koji je mnogo veci je staza na kojoj bi se treniralo i ciji se zakup placa po satu, danu ili vec pa i to kosta tako da bi cena voznje bila jos veca.
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Pa ima to, zove se DriftTaxi i trebalo bi da ga ima na savakom KOE eventu, bilo je u KG.
Sad, slobodna je volja ekipe da li naplacivati taxiranje za vreme treninga...
Originally posted by cvrle
Ako mogu da se priloze snimci drifta po suvom a ne pokusaji, onaj beli bmw je vise nego smesan a ovaj drugi ni ne idu na prvu krivinu vec seku precicom pa vozikaju ove spore i to iz ovog ugla kamere sa zadnjeg tocka ( osim krupnog kadra bulje) ne moze ni da se vidi kako rade
Snejk, moraces nadjes coveku repre za kocenje i brzine za prolaz krivina, ne vredi ovo nista
Nego recite vi nama jel' sad ima dovoljno snage da se pale i slikovi?
Uf, u petoj sa jedno 2000 obrtaja da potopis gas, mislim da bi bio problem da ih zavrti, trebalo bi mu jedno sekund-dva dok kontroler malo ne digne snagu.
The difference between men and boys is the price of their toys
Kako brije sada skroz druga prica, puca od snage i brzine. Odlicna kontrola posebno na poslednjoj krivini koja je mnogo brza i dosta se otpusta auto tu a onda ga treba totalno smiriti pred onaj smor prvi lakat.
Za Spaniju sa klipa koliko se vidi stvarno treba snage da protera onu dugacku krivinu, problem je i onima na snegu a ne na suvom. Nadam se da ce sada imati dovoljno snage.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment