You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Cepao samo tako Vozio sam ga otprilike 80km/h što je nekih 2200 rpm. Bilo je tu i obilaženja ali sve u svemu laka vožnja. Uz Rudnik sam ga naterao do 4400 rpm, nisam smeo više pošto na 4500 prebacuje na benzin, skupo
Easy Fast treba da ima map senzor na tom kućištu. Smart nema jer mu ne treba kao ni sve drugo što normalni uredjaji imaju. Što bi prevedeno bilo, možeš menjati za običan filter.
Majstor je tako namestio. Tako je podešeno u startu, pitao me je hoćeš da menjam ili da gasim tu opciju. Na kraju smo ostavili tako, u svakom slučaju mogu da izmenim ako bi mi zasmetalo. Ima li neki standard u tome, nisam informisan kako drugi postavljaju tu granicu?
Neću da imenujem gde i kada ali prezentacija najizijeg lovato fasta pa još smartić--- Montaža za par minuta pošto nema ništa da se montira i sve je na škloc... Šta ako radi loše na leru (neki problematični automobili u razgovoru tokom zakuske posle), pa staite da radi na benzin ispod 900 obrtaja recimo. lampica ne indicira da je na benzinu jer je to zadato i normalno stanje. Šta ako ode gore a siromašna je smeša, namestite da predje na benzin preko nešto obrtaja... Šta ako upali lampicu (ček), pa pogledate koji je opseg pa tu prebacite da radi na benzin. naravno i dva prethodna ne indicira kao na benzinu jer je zadato stanje.
Pa dobro sad već dobro zabavljeni (Stratos i ja) pitamo pa kad onda radi na plin??? Odgovor glasi, pa benzin je primarno gorivo, šta bi vi hteli.... Bilo je jako neprijatno da se smejemo ali morali smo
Ukratko, turim viršlu u tog tvog majstora.... Mislim dane bude zabune onu neoplantinu mekanu i plesnavu
Taj tvoj auto nema dovoljno obrtaja da ode tamo gde ga normalna uredjaj nmere kontrolisati a ako si platio robiju da stiskaš gas i zveraš u cajger sve vreme da ne bi prekardašio svih 4500 obrataja, srami se
Nije robija ja se pridržavam onoga na benzin se vozi na plin se kuva, a prava vožnja kreće tek iznad 4500. Šalu na stranu, vozim malo ovako kasnije ću da menjam, imam kabl, program, pa ću malo sam da se sigram
Punto se vozi od 1500-2000 obrtaja, jedno tako ima smisla posedovati ga
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
pa i nije ti mala potrosnja , jedan moj koleZa isao za Blgariju na more . sa CHvrolet Aveom 1.2 neKI SEQVENT GAS. kaze 6 litara prosek. uglavnom sve auto put.
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Punto 2, 1,2elx, vozio sam ga u petak, ima 100.000km i u dobrom je stanju. Ima plindžu, neki AC stag, bilo me sramota da gledam baš detaljno u motorni prostor i da vidim koji je. Vozi se samo po gradu i klima radi non stop. Prosek je 11L plina i 1L benzina na 100km.
Taj isti van puta troši 7,5 litara plina na Ibarskoj magistrali i oko 9L na auto putu.
Velika je razlika u potrošnji u zavisnosti od plina to se kod mene jasno manifestuje, jednom mi je bila 7,5 drugi put 7,8. Ovaj put sipao na Kaštelu razlika je očigledna u kvalitetu plina a to se odrazilo i na potrošnju (klima je radila samo pola puta). Kao što sam rekao vozio sam lagano 80-90 km/h tako da nisam prelazio 2500 rpm. Da sam ga cepao potrošnja bi bila očigledno veća. Ranije sam pisao u firmi imamo 4 punta na tng. Od toga je jedan putnički i vozamo ga nas petoro. Prosek je poslednji bio 8,7 plina, vodim redovno evidenciju o potrošnji kod svakog tankanja pišem kilometražu i svaki put sipam pun. Meni ta potrošnja od 11 l zvuči mnogo. Ko zna možda ću i ja nekad dogurati do 10l videćemo, obaveštavaću Vas.
Comment