Malo sam gledao po netu, ima više verzija auspuha kod 1.2 8v. Npr jedan drugar nema dok drugi ima. Ovaj što je uvezen iz Italije ima dok drugi koji je stigao iz Austrije nema.
gledam na fiat eperonline. ima dva sistema za punto 1.2 8v 1999-2003 . moj je prvi , a njegov drugi sa srednjim loncem.
nebitno, meni bolje jedan deo manje za menjanje
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
To jeste tebi je bolje, manji trošak. Drug koji nema srednji lonac pokušao je da me ubedi da ga izbacim ali kad je bio fabrički postavljen i kad već postoje nosači odlučio sam se da uradim kako je i bilo.
Predivan je punto. Majka imala je istog, u 5 godina nismo imali ni jednog problema, osim menjava termostata pod garancijom. A maketu od stojadina imam i ja, dobio kao poklon.
Hvala TU3JP
Danas sam malo radio na puntu, uz caletovo društvo. Rešio sam da uradim dve stvari da isperem hladnjak i zamenim antifriz, a kao drugo da rešim problem sa map senzorom plina koji mi je posle 30000 km pređenih na plin počeo praviti problem (prebaci na benzin). Malo sam se googlao i uvideo da je dosta ljudi imalo problem sa ovim senzorom na ovom uredaju (po objašnjenjima map se nalazi na kraju magistrale i vremenom se nakupi prljavštine koja se može ocistiti ali ce se kasnije ponovo pojaviti pa je nabolje senzor izmestiti pre dizni- taj problem je rešen kod novijeg uređaja tako što se senzor nalazi na kucištu filtera). Da ne bih gubio vreme i vozao se do servisa odlučio sam to sam uraditi.
Malo sam slikao
Ovo sam kupio
a ovo mi je bilo potrebno od delova za plin, cep kojim sam zatvorio magistralu, par novih osiguraca i gumica i adapter za senzor koji sam zaboravio da slikam,
Prvo sam očistio difuzor pa zamenio svecice,
pa sam očistio senzor
filter je bio relativno čist,
skinuo benzinske dizne i uvideo da je stradala gumica ali je nigde nisam uspeo naci (obećao mi jedan sa otpada, čekao do 6h sa rastavljenim kolima, ispalio me pa sam privremeno namestio staru)
prošli puta sam napravio glupost kada sam nešto čačkao oko kola, žurio kod sklapanja pa mi je crevo od dizne do grane palo pod sajlu gasa i tu je stradalo pa sam i njega zamenio,
izmešten senzor (više ne pišti i ne prebacuje na benzin )
i na kraju sredio navoj u koji se uvrće šraf koji drži filter kucišta vazduha (pretegnuo prošli put)
Na kraju nisam uspeo tj nisam stigao da isperem hladnjak a to ću ovih dana. Preostaje mi da nađem gumicu za diznu i da zamenim crevo ibera i spreman je za zimu.
Danas uhvatio vreme da isperem sistem i zamenim antifriz . Iako sam ispustio antifriz pre nekog vremena i oprao sistem samo sa vodom kada sam ispustio vodu opet katastrofa. To je izgledalo ovako
Potom sam sipao sredstvo za pranje hladnjaka i ostavio ga da radi u mestu 20 minuta i kada sam ispusti tu vodu ispao mulj, sredsto je bukvalno sve oribalo.
Zatim sam po uputsvu isprao sistem. Kažu jednom ali ja sam to učinio 5-6 puta tako da je poslednja ispuštena voda izledala ovako:
Nije savršeno ali bolje ne može. E pošto mi to nije bilo dosta kada se motor ohladio otvorio sam sitem i pustio vodu da teče par minuta da bi bio 100% siguran. Sipao paraflu up i to je to.
Gurnuo si crevo sa česme i pustio vodu da bi isprao sistem? Ja sam sipao destilovanu vodu sa aditivom za ispiranje pa nakon toga čistu destilovanu vodu, pa onda mešavinu 50%-50%. Moglo je to da se ispira još satima ali nisam imao vremena. Ova tvoja fora je interesantna moram priznati
Ma da crevo i gotovo. Koliko god da je deterdžent dobro isprao nije se moglo sve izbaciti iz sistema bez creva i vode. Dole na hladnjaku je išla čista voda a kada sam spojio crevo gore je izbacilo prljavštinu. Naravno nisam odvrnuo crevo do kraja, na pola.
Mali update, juče bio u Šapcu pa reko šteta da ne vrnem na otpad.
Maglenke, za koji dan kada vreme dozvoli ugradnja, čini se mali posao ali mora dole branik i farovi, i malo čačkanje oko struje.
Morali su i novi prekidači i poklopci farova, sve zajedno 20 evrposkih novaca.
a kako to ELX paket opreme a nisi imao prednje i zadnje maglenke (ja imam) ?
kako ti je grejanje?,meni lose kako sam uzeo auto,a ona creva su vrela sto ulaze u kabinu. ne razvaljuje mi se pola auta,a mozda su mi i neke klapne slabo pokretne.
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
E nema nažalost pa moram da budžim, opet raznoliko neki elx imaju a neki ne.
Grejanje dobro, poboljšalo se posle čišćenja sistema. Elem baš danas sam bio kod druga koji je raskupusio punta zbog grejanja i bio mu je problem u klapnama, plastika ispucala i krunila se pa se nisu u potpunosti otvarale i zatvarale. Kupio na otpadu nove klapne (sve komplet 1000 din -ima dve verzije klapni valeo i m.marreli pa ako se menja mora prvo to da se proveri ne poklapaju se rupe) instalirao i mnogo bolje. Naravno moraš da izgubiš čitav dan da bi to sredio. Možda ti je problem i u hladnjaku kabine pa ako se odlučiš na tu intervenciju ne bi bilo loše da i njega očistiš ili zameniš, možeš da ga nađeš na otpadu za 10-15e.
Comment