ja sam skoro metar i dvaes' , pa mi redovno spada ratkapna sa vozaceve strane.
kad bi punto normalno trosio 11 litara gasa,niko ne bi gas ni ugradjivao.
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Ma Eon je velik, da ne kažem težak, zato troši a i nema veze sa životom jer 11 litara može trošiti jedino ako ide 20 na sat u koloni...
A ko zna, pošto ga svako gazi, možda pola pije, a pola šarcu daje. Nama od 25 vozila u firmi, a samo 4 modela svi troše različito, a odnos gradske i vangradske vožnje maltene isti.
Urekao sam kola predhodnim postom. Taman okačim predhodnu sliku, sednem da krenem za BG neće da upali. Drž nedaj kad ono starado kabl senzora radilice. Kada ga pomerim auto radi, kada se pomeri crknu kola. Kako je kabl stradao blizu konektora nisam imao vremena ni volje da ga sređujem pa kupio novi senzor. Sa punom bocom plina punto je danas teži za 10k dinara.
Urekao sam kola predhodnim postom. Taman okačim predhodnu sliku, sednem da krenem za BG neće da upali. Drž nedaj kad ono starado kabl senzora radilice. Kada ga pomerim auto radi, kada se pomeri crknu kola. Kako je kabl stradao blizu konektora nisam imao vremena ni volje da ga sređujem pa kupio novi senzor. Sa punom bocom plina punto je danas teži za 10k dinara.
kakva koencidencija . i meni je taj kabal u stvari crko od senzora radilice pa sam promenio sve,jer je kod mene kabal i senzor iz jednog komada.
I MENI je crko posle posete sevisu gde su mi radili mali servis i menjali nesrecni dihtung dekla,mogu da se kladim da su ga u servisu nesto nategnuli,pa je zato i puko. ne moguce da pucaju uvek posle odlazaka na servis. mislim moze jednom...al dva puta.
jel ti crko gore gde izlazi ispod poklopca zupcastog kajsa blizu cepa za ulje?
Jeste baš je pukao tu kod dekla u blizini čepa za ulje Imam sliku, sutra ću okačiti da vidite sad nisam blizu kompa. I tu je baš nešto nategnut kabl, i kad se postavi novi manje više je nategnuto, moraću preventivno tu nešto da odradim.
u santimetar isto mesto,i isti simptomi. povremeno gasenje nekoliko dana.a onda se ugasio i slepovo ga do kuce par kilometra.kvar otkrio tako sto je bio auto na kontaktu a ja redom treso kablove,i kad sam taj zatreso culo se klik-klak,negde neki relej,i skapiram gde je kvar.u sustini imao sam srece u pronalasku kvara,kasnije sam izbrisao staru gresku koja je ukazivala na kvar bas tog senzora.
do sada si imao sve iste kvarove kao i ja ako se ne varam . el.releji cyti serva,senzor radilice ..
proveri i zadnje paknove u kakvom su stanju hahhahha , a jel i grejanje malo slabije ?
Comment