Originally posted by RankoK
Opel Vectra B CD 2.0 DI 97'-98'
Collapse
X
-
Nego rankok interesuje me dal si tako kupio auto ili si ti dogradjivao opremu posto koliko se secam drvo, koza, digitalna klima ide u CDX opremu a koliko vidim tvoja je CD a?To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
-
@Rankok
Video sam tvoj auto 2 puta za par dana, a jednom ispred Piramide. Gde si ono zabo haubu? I da li si ti imao neku havariju, jer ti fale airbagovi?Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
he he...to je bilo u Zemun Polju prosle godine...tako sto sam isao onom dugackom ulicom(glavnom) nekih 70kmh i kada sam se priblizio semaforu malo ubrzam da bi prosao kroz zeleno...a posto je blilo hladno meni se zamaglila stakla...i kada sam prisao semaforu na 10m vidim neke farove da mi biju u oci iz nenormalnog pravca(bocno) pogledam u trenutku i vidim neku budalu sto ide direktno na mene...ja nista drugo nisam mogao vec da smotam na bankinu...a tamo tabla
i podvucem se pod tablu...ode soferka i hauba....!jebi ga...a taj lik...ugasila mu se kola na trenutak...upalio i zbrisao...a posle meni panduri kenjali i terali me da duvam...i hteli da mi naplate tablu (300 eur) i tako...
Auto je uvezen lupan!(ne daje mi se za air-bagove 1000 eur)
p.s. bio sam stvarno pre neki dan u Piramidi...)
Injection is good,but I'd rather be blown!
Comment
-
-
Da znas da ima istine
Prvo su mi ukrali retrovizor, ok kupim ja novi i jos ga nisam ni ofarbao razbije mi kamen sofersajbnu, srecom su stakla osigurana pa je novu platio Dunav, kad su stavili novu soferku neko mi na parkingu ocese zadnji branik sa leve strane (kaladont cini cuda skoro se nista ne vidi). Sad cekam sledece ali mi ne pada na pamet da ga sredjujem
Salim se naravno, ne bih ja izdrzao da ona stoji na parkingu tako ranjena
Comment
-
Comment