Izgoreo mi je auto!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Aladin
    CBC Senator
    • 17.08.2005
    • 223
    • Beograd

Izgoreo mi je auto!

Potpuno. A posto nema para za drugi, prvi put posle dvadeset godina cu biti djak pesak....Mada je forum sada tuzno mesto za mene hocu da dam savet vama koji jos vozite.

Vatra je krenula oko (koliko sam video) elektro ventila za benzin. Znam da tu pumpa pravi povecani pritisak i zato su sva creva bila nova i armirana. Sad, da li je selna bila slabo stegnuta ili je crevo bilo lose, ili je bilo nesto sa ventilom, ne znam... Spremao sam se da stavim T racvu i jos jedan ventil koji bi radio kontra od prvog i kroz koji bi se benzin vracao u rezervoar. Nisam stigao.....
    Proverite creva i selne! I ne uzdajte se mnogo na solidarnost onih na ulici. Ja sam svoj PP aparat izpraznio pre par meseci pomazuci coveku kome se auto zapalio. U petak je oko mene po semaforima bilo bar deset autobusa i NIKO sem jednog vozaca gradskog saobracaja i jednog taksiste nije pomogao. A on je stigao posle pet minuta kada je bilo kasno.
    I jos nesto, nije me zapalio plin nego benzin. I boca je ostala citava iako je auto na moje oci potpuno izgoreo.
    Sta jos da vam kazem.... Ko zna kad, eto mene opet medju vas.
    Ko prvi devojci - sam u nju upada!
  • fantastik
    CBC Senator XXL
    • 28.07.2005
    • 417
    • Novi Sad

otkud da ti nisu dobro bila namestena creva, nisu valjda cackali nesto oni sto su ti ugradili gas

Comment

• M-power
      Moderator
      • 10.01.2005
      • 10060
      • Bg; Banovo Brdo
      • CorsaC, astra H,

To date there has never been a faster car built for the public road and,
      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Eon
        Moderator
        • 10.03.2005
        • 4225
        • Beograd-NBG-44
        • Superb 2.0 4x4 DSG

Stvarno mi je zao. Ako mozes da dokazes pravac u servis za plin koji ti je ugradio... Pa makar da iskalis bes!!!!
        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Aladin
          CBC Senator
          • 17.08.2005
          • 223
          • Beograd

Bio u servisu. Naravno, nista ne mogu da dokazem, sve je potpuno izgorelo.... Ja znam da sam sva benzinska creva zamenio pre nego sam stavio gas. Cak sam par selnica oko isparivaca i na crevima od gasa dotegao posle ugradnje. Onu na crevu od benzina eto nisam....
          Racunao sam da su je oni stegli kako treba. Kako bilo, kako dokazati?
          Nisam covek koji upire prstom ako nema dokaza. Da sam siguran, krvi bi im se napio! Ovako.....

Comment

• M-power
            Moderator
            • 10.01.2005
            • 10060
            • Bg; Banovo Brdo
            • CorsaC, astra H,

Dobro, ne mora da znaci da su oni krivi. Mozda ti je pisao benzin na samoj pimpi. Mozda nije uopste to u pitanju jer bi curenje omirisao u voznji.
            To date there has never been a faster car built for the public road and,
            it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• dfast
              CBC Senator XXL
              • 26.05.2005
              • 1302
              • Hoofddorp NL /Bgd

, Imao sam prilike da vidim par puta zapaljena vozila i ako se ne reaguje brzo nema vajde kad vatra zahvati plasticne delove i instalaciju.
              Nije u pitanju da niko nije hteo da pomogne, nego ljudi mahom ne nose pp aparate u vozilima a to je zlu ne trebalo vrlo bitan deo opreme. Steta zaista, ali desava se i ne treba tu nikoga kriviti jer se to desava i na potpuno novim automobilima. Eto, iskustvo vise, na zalost negativno, i glupo je sad pametovati kad je vec sve gotovo. J..iga.

Comment

• Aladin
                CBC Senator
                • 17.08.2005
                • 223
                • Beograd

Znam da velika vecina nema PP u kolima. Nemam ga ni ja od kada sam ispraznio.... U blizini je bila autobuska stanica i bilo je oko mene puno sto gradskih, sto medjugradskih autobusa. A oni svi imaju velike aparate. Ne mogu da se otmem onom ruznom utisku da bih sada imao auto da mi je neko odmah, kad je pocelo, dao aparat. Mogao sam ga ugasiti.
                Na to mislim svako jutro kada dete po zimi vodim grdskim prevozom 20 kilometara do skole......

Posto sam taj auto uzeo pre oko 6,7 meseci i benzinsku pumpu sam tada zamenio... i vodenu... i kompletnu hidraulicnu instalaciju... i razvodnu kapu i ruku i kablove....svecice.... A benzin sam omirisao, onako blago, mozda jedno dvadesetak sekundi pre nego se zapalilo.....

Comment

• overspeed
                  CBC Senator XXL
                  • 24.05.2005
                  • 2779
                  • Kosovska Mitrovica

Jbg, tu nema utehe, ali bar niko nije povredjen... Bice auta, i brzhe nego shto se nadash. To ti bar iskreno zhelim...
                  http://www.bmw.tv

Comment

• Boki Ar
                    CBC Senator XXL
                    • 11.11.2004
                    • 2827
                    • Aranđelovac
                    • Vektra

Požar

Iskreno mi je žao zbog ovog nemilog dogadjaja.
                    Šta reći ,kad je već sve rečeno...
                    Glavu gore,auto je ipak gomila gvoždja..na kraju krajeva.Hvala Bogu niko nije povredjen.

Svako dobro i pozdrav!
                    Nastavi da se družiš sa ekipom ovde
                    BP

Comment

• zoranbg
                      CBC Senator XXL
                      • 23.03.2005
                      • 4098
                      • Rooster's Hill , Beog
                      • Grande Punto 1.2

bas mi je zao Aladine...koliko se secam imao si crvenog BX??
                      ni ja nemam PP aparat u kolima...sve mislim ,kao meni nemoze da se desi..
                      shta da se radi....do proleca ce dosta da padnu cene automobila polovnih...pa nesto na kredit....
                      vazno je da nije niko povredjen.
                      pozdrav!
                      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• dranix
                        CBC Senator XXL
                        • 04.10.2004
                        • 3079
                        • Antwerpen/Belgium
                        • Saab 9-3

J..ga. Ovde su obavezni aparati za gasenje a u Jugi rezervne sijalice i sajla. Ipak, porazavajuce je to da niko nije pomogao a neki su imali cime. Bice auta samo nas nece biti.

Comment

• Eon
                          Moderator
                          • 10.03.2005
                          • 4225
                          • Beograd-NBG-44
                          • Superb 2.0 4x4 DSG

Ja skoro uvek nosim PP aparat, ali mislim da ona mala kolicina ne bi bila dovoljna u nekom ne daj Boze slucaju...

A ne mogu da verujem da niko nije priskocio u pomoc!!!!
                          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• -Miki-
                            Moderator
                            • 09.11.2005
                            • 708
                            • Valjevo
                            • Honda Accord coupe cg4

Eee u pm zao mi je druze necu da pametujem kako, zasto, ko je kriv nema svrhe jbg....

Ako je za utehu ostali su ti papiri od auta pa s obzirom da ti je auto nesrecno izgoreo mislim da imas pravo da uzmes stranca (za male pare) i uradis p.u.s. raspitaj se malo o tome. Jel izlazila policija ? zapisnik ti je obavezan za to . Ako neko ima stranca bx od clanova foruma moze da ti se javi pa se dogovorite.

Pozdrav
                            Saab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS

Comment

• Astra1.8
                              CBC Član
                              • 21.10.2004
                              • 46
                              • Bačka Palanka

Strasno je da je bilo toliko prisutnih a da ti niko nije pomogao.

Ja uvek nosim PP aparat ali ga nisam nosio na proveru ispravnosti.

Da li i auto PP aparate treba kontrolisati isto kao i velike i u kom vremenskom periodu?
                              Astra G 1.8 16V sportive

Comment

Working...
                              X